spot_img
-1.5 C
București
marți, februarie 7, 2023
AcasăAnalizeDiplomat american: CNN va găsi cu siguranță, la Jalalabad sau în altă...

Diplomat american: CNN va găsi cu siguranță, la Jalalabad sau în altă parte, un judecător fermecător amenințat de talibani, cerând să fie evacuat, cerând un elicopter american. Dar americanii vor trăi cu asta, iar Biden va supraviețui, cu excepția cazului în care există victime militare sau cetățeni americani abandonați

-

Le Monde a discutat cu diplomatul american James F. Jeffrey, director al programului pentru Orientul Mijlociu la Wilson Center din Washington și fost ambasador în Turcia, apoi trimis special al Statelor Unite pentru Siria și în coaliția internațională împotriva organizației Statul Islamic, transmite RFI.

- Reclama -

El vorbește despre o primă criză și un prim eșec pentru administrația Biden.

Administrația Biden nu a reușit să implice și să informeze în mod eficient țările aliate care aveau trupe angajate la sol în Afganistan. Administrația Biden a petrecut mai mult timp vorbind cu sine însăși. Fiecare administrație își ratează prima sa criză. Cu toate acestea, există o experiență. Acest tip de scene haotice se întâmplă în toate situațiile de război foarte rapide, cu mase de oameni în mișcare.Publicul american vrea însă ca acest război să se termine.CNN va găsi cu siguranță, la Jalalabad sau în altă parte, un judecător fermecător amenințat de talibani, cerând să fie evacuat, cerând un elicopter american. Dar americanii vor trăi cu asta, iar Biden va supraviețui, cu excepția cazului în care există victime militare sau cetățeni americani abandonați. Dar sunt destul de sigur că talibanii vor ca toți americanii să fie evacuați”, spune diplomatul american pentru Le Monde.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img