spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeCopiii și adolescenții chinezi doar 3 ore pe săptămână de jocuri online

Copiii și adolescenții chinezi doar 3 ore pe săptămână de jocuri online

-

China a redus în mod semnificativ perioada de timp pe care copiii o pot petrece în mediul online pentru a se juca, pe fondul îngrijorărilor că aceștia ar putea deveni dependenți. Corespondentul BBC la Beijing transmite că nu doar copiii, ci și adolescenții mai pot petrece doar trei ore pe săptămână pentru a se juca în mediul online.

- Reclama -

În plus, în cadrul reglementărilor prezentate astăzi, au fost anunțate chiar și orele pe care le pot petrece în mediul online pentru jocuri. Intervalele respective sunt între orele 20:00 și 21:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Companiile vor fi nevoite să utilizeze metode de verificare a numelui real al copiilor, cu documente de identificare oficiale, pentru a se asigura că minorii nu se vor juca în afara intervalelor stabilite. Nu este clar cum vor fi reglementate companiile străine care furnizează platforme de jocuri online, astfel încât să respecte aceste reguli nou introduse.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...