spot_img
26.6 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăDezvaluiriDezvăluiri șocante dintr-un dosar al DNA: Cum a fost îngropat un ministru...

Dezvăluiri șocante dintr-un dosar al DNA: Cum a fost îngropat un ministru de interne

-

Lumea Justitiei face dezvaluiri privind dosarul fostuuil senator si ministru de Interne al PDL Gabriel Berca.Pe un simplu denunt al unui om de afaceri si marturia unui inculpat din acelasi dosar aflat in stare de constrangere (arestat), la 23 iulie 2015, Gabriel Berca a fost chemat la DNA Brasov si retinut pe loc pentru un presupus trafic de influenta, cu binecunoscuta defilare in catuse prin fata presei (foto 2). Imediat a fost arestat si tinut in arest preventiv timp de 2 luni si jumatate, dupa care i s-a mai dat o luna de arest la domiciliu. La judecata, in fata Curtii de Apel Bacau, martorul denuntator din dosar (fostul deputat PDL Mihai Rusu) si-a retractat declaratia, acuzand ca initial in prima declaratie data la DNA in stare de libertate in 9 iunie 2015 a spus adevarul, dar ca imediat dupa ce DNA l-a retinut si a fost arestat a fost determinat de DNA Bacau sa il incrimineze pe fostul ministru de Interne printr-o alta declaratie data la 17 iunie 2015.

- Reclama -

Uluitor, judecatorul Dumitru Pocovnicu de la Curtea de Apel Bacau nu a vrut sa tina cont de retractare si l-a condamnat la fond pe fostul ministru Gabriel Berca la 3 ani de inchisoare cu executare.

Motivarea judecătorului e halucinantă:“Martorii au revenit asupra declaratiilor dupa punerea in libertate a inculpatilor, punere in libertate care a fost perceputa ca o slabiciune si lipsa de fermitate a organelor”

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...