spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE UN VICEPREȘEDINTE PNL: Acesta RECUNOAȘTE

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE DESPRE UN VICEPREȘEDINTE PNL: Acesta RECUNOAȘTE

-

Un membru al Biroului Teritorial Mehedinți al PNL, Grigore Gîrjoabă, l-a acuzat pe facebook pe actualul șef al PNL Mehedinți, Virgil Popescu, care este și vicepreședinte la nivel național al partidului, că ar fi fost reținut 24 de ore acum câțiva ani pentru pentru delapidare, fals și uz de fals.

Gîrjoabă mai spune că actualul președinte PNL Mehedinți se vrea ministru al Economiei, când de fapt în urmă cu câțiva ani, a fost scos cu cătușele la mână din casă, acuzat de mai multe infracțiuni.

- Advertisement -

Scandalul a izbucnit după ce Virgil Popescu a  propus-o pe Doinița Chirciu, fost membru PDL și PSD, candidat PNL la Primăria Orșova.

Gârjoabă l-a mai acuzat pe Popescu că nici măcar nu a semnat o adeziune la PNL și că ar fi ilegal președinte PNL Mehedinți și vicepreședinte la nivel național.

- Advertisement -

Mai mult, organizația Orșova PNL a respins propunerea lui Virgil Popescu pentru Primăria Orșova.

Într-o declarație pentru presa locală, Virgil Popescu a recunoscut o mare parte din acuzațiile lui Gîrjoabă:

Domnul Virgil Popescu dezminte informaţia publicată de www.news-mehedinti.ro, conform căreia  “a fost reținut 24 de ore, în urmă cu câțiva ani, de către PNA cum era pe timpuri (Procurorii Parchetului Național Anticorupție) pentru fals, uz de fals, șantaj și delapidare”.

Precizam că, in anul 2001, in urma unui dosar fabricat la comanda politica, domnul Virgil Popescu a fost retinut 24 de ore, in mod abuziv, de I.P.J. Mehedinti, propunerea nefiind insusita de Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti.

La acea vreme, acuzatiile nefondate, aduse la adresa domnului Virgil Popescu, se refereau la presupuse infractiuni de santaj si inselaciune.

DEZVĂLUIRILE LUI GÎRJOABĂ/ VIDEO

Prima Parte !!! Cine este Virgil Popescu !!!

Posted by Girjoaba Grigore on 21 Februarie 2016

Tânărul Orșovean Grigore Gîrjoabă îl demască pe Virgil PopescuButoiul cu pulbere din PNL Mehedinți pe cale de a EXPLODA :Tânărul Orșovean Grigore Gîrjoabă îl demască pe Virgil Popescu!Afaceri dubioase făcute de Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu , sunt dezvăluite de tânărul PNL-ist Grigore Girjoaba , sătul de jocurile politice și periculoase făcute de șeful lui de partid.Tânărul Orșovean explică pe tot parcursul videoului cum Virgil Popescu a făcut afaceri și în Orșova, lăsând aproape 2000 de oameni fără loc de muncă, în trecut.LIKE și SHARE pentru ca adevărul să iasă la iveală!Oare unde e LIBERTATEA, Liberalismului din Partidul Naţional Liberal ?

Posted by Impact de Mehedinti on 21 Februarie 2016

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img