spot_img
25.5 C
București
joi, iunie 8, 2023
AcasăDezvaluiriDezvăluiri ȘOC de la cel mai înalt nivel despre CINE a ORDONAT...

Dezvăluiri ȘOC de la cel mai înalt nivel despre CINE a ORDONAT arestarea Alinei Bica

-

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut dezvăluiri șoc duminică seară la  România TV despre arestarea fostului șef al DIICOT, Alina Bica, de către DNA. În spatele arestării s-ar afla generalul SRI Florian Coldea și Laura Kovesi, susține fostul șef al statului.

- Reclama -

El a precizat că Alina Bica a venit la el să își prezinte demisia după presiunile și amenințările lui Coldea și Kovesi.

Au fost discuții în biroul președintelui, Coldea și Kovesi nu au cedat fiindcă Bica nu a acceptat să le fie slugă, a spus Băsescu.

basebicaTraian Băsescu a confirmat astfel declarațiile făcute de Bica în ultimele zile că și-ar fi depus demisia în 2013 unui înalt demnitar pe care nu a vrut să îl numească.

Băsescu a afirmat că prim adjunctul șefului SRI, Florian Coldea, și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, doreau capul Alinei Bica, care nu a fost propusă de el la șefia DIICOT.

CITIȚI ȘI:Băsescu cere să fie audiat în dosarele Bica, Udrea și Horia Georgescu: VOI ÎNCEPE SĂ VORBESC

Momentul în care doamna Alina Bica a venit la mine să își prezinte demisia prefigura statul mafiot. Un serviciu de informații printr-un prim adjunct și procurorul șef al DNA și-au pus ca țintă în șefa anti Mafia fiindcă nu accepta ordinele de la Florian Coldea, a spus Băsescu.

I-am spus ca șef al statului român: fată dragă, du-te și vedeți de treabă. În statul ăsta nu se poate întâmpla așa ceva pentru că nu suntem stat mafiot în care niște indivizi pot aresta pentru că vor ei un procuror șef al DIICOT care  să le execute ordinele, a susținut fostul președinte.

CITIȚI ȘI:Alina Bica, DEZVĂLUIRI despre Laura Codruța Kovesi: SUPER IMUNITATE

Băsescu a mai acuzat-o pe Laura Kovesi că ar fi instrumentul lui Florian Coldea.

ÎNREGISTRAREA EMISIUNII CU ALINA BICA ȘI TRAIAN BĂSESCU

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img