spot_img
7 C
București
joi, februarie 29, 2024
AcasăDezvaluiriDEZVĂLUIRI: Omul cheie în dosarul Restiturii Pădurilor a plătit studiile în Elveţia...

DEZVĂLUIRI: Omul cheie în dosarul Restiturii Pădurilor a plătit studiile în Elveţia ale unuia din fii lui Adrian Năstase

-

Noi dezvăluiri apar despre personajele implicate în dosarul Retrocedărilor Pădurilor în care sunt suspecţi deputaţii PSD Viorel Hrebenciu şi Ioan Adam (n.red:Numele lui Ilie Sârbu, acuzat iniţial nu mai apare cel puţin deocamdată). Brokerul Cristian Sima, care acum trăieşte în Elveţia, a scris duminică seară pe facebook despre omul cheie din dosar, care ar fi înfiinţat o bursă în Elveţia pentru un singur elev din România. Numele elevului: Mihnea Năstase, mezinul fostului premier Adrian Năstase.

POSTAREA PE FACEBOOK A LUI CRISTIAN SIMA:
sima
„Cheia dosarului e la Paltin Sturdza. In 2007 printul Sturdza inventa o bursa de studii pentru un copil roman care sa studieze la liceul Alpinum de aici. Taxa la liceu pe un an 80000 chf. Bursa o cistiga mihnea nastase care studiaza aici din 2007-2011. Bursa a fost apoi desfiintata, a avut un singur beneficiar. Inca imi povestesc colegi si fostul director, cum venea tata Adrian sa bata cu pumnul in masa la ei, obisnuit ca la bucuresti, ori de cite ori mihnea nu avea notele dorite. La sfirsit, mihnea nu a putut sa mearga la cambridge unde dorea tata si tata adrian a facut un scandal monstru in liceu.Familia Sturdza, cetateni elvetieni, este profun implicata in toate retracedarile din romania, sub directa coordonare a guzganului rozaliu.
O sa revin cu afacerea IAI- min apararii si reconditionarea celebrelor MIG uri. spaga a fost si un tablou de Modigliani, cumparat de la Sotheby’s si care desi atirna la cornu, are toate actele la un stomatolog israelian care a intermediat afacerea, omul cu primul Rolls din bucuresti.Acele acte reprezinta un santaj perpetuu, asta daca nu cumva a ars tabloul:)))))))) „.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img