Dezvăluiri în scandalul ofițerului SRI arestat în #BlackCube

0
123

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, stă de 35 de zile în arest în dosarul #BlackCube fără a se realiza nici un act de urmărire penală împotriva sa, a declarat luni seară la România Tv avocata Laura Vicol, prietenă a acestuia.

CITIȚI ȘI:Daniel Dragomir, acuzat în cazul BlackCube, arestat preventiv

Ea a mai spus că presupusele amprente ale lui Daniel Dragomir pe anumite documente s-au dovedit că nu îi aparțin.

Cei doi puști isralieni inițial arestați au scăpat cu suspendare după ce au făcut o înțelegere cu procurorii, a mai spus Vicol,

Colonelul în rezervă Daniel Dragomir, arestat în dosarul#KovesiBlackCube, a fost decorat de CIA, scria Evenimentul Zilei.

Dragomir a fost decorat pentru merite deosebite în relația între SRI și CIA.

Daniel Dragomir a fost decorat cu una dintre cele mai importante distincţii românești, Ordinul „Virtutea Militară Cavaler”.

Daniel Dragomir a fost primul ofiţer SRI care a ajuns în Irak. Acesta a pus la punct operaţiunea de salvare a celor trei jurnalişti români răpiţi din mâinile teroriştilor, mai scria EVZ.

Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul de spionaj al Laurei Codruța Kovesi. Dragomir a fost șef al Sectoarelor Informativ-Operative din Direcția Generală de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI.