spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriDEZVALUIRI IN DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI: Seful Politiei Judetene e ruda...

DEZVALUIRI IN DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI: Seful Politiei Judetene e ruda cu doi dintre violatori

-

Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui, este  originar din comuna Văleni și este rudă cu doi dintre violatori și cu săteanul care le-a amenințat pe jurnaliste cu violul în grup, scrie Jurnal de Vaslui

Mihai Carp conduce Politia judetului Vaslui de 15 ani.

- Advertisement -

CITITI SI: DOSARUL VIOLULUI DE LA VASLUI DEVINE EXPLOZIV/ Fapte, informatii, intamplari INDICA o PROTECTIE

Conform Jurnal de Vaslui, Mihai Carp s-a făcut remarcat în luna octombrie 2011 declarând într-o conferință de presă că nu există grupuri infracționale nemonitorizate, în acel moment de subordonații săi. „În acest moment, nu există grupuri infracționale în județul Vaslui pe care noi să le avem în urmărire. Numărul infracțiunilor sunt (n.r. acordul special îi aparține) în creștere față de anul trecut, însă raportat la situația pe țară stăm destul de bine”, afirma Mihai Carp.

- Advertisement -

Carp a fost decorat in februarie anul curent de presedintele Klaus Iohannis.

IPJ Vaslui a fost subiectul mai multor dezvaluiri.

Doi politisti bârlãdeni au fost implicati în furtul anului, interlopii operand mânã în mânã cu politistii în jefuirea unor bãnci din SUA si Oman, urmând scandalul cu seful mascatilor care a lovit o tânãrã cu masina si a fugit de la locul accidentului. În loc sã fie demis, desi a fost condamnat definitiv la sase luni cu suspendare, acesta este în continuare ofiter activ prin grija lui Carp. Urmeazã scandalul evadatilor de la Iasi, unde iarãsi nimeni nu a fost sanctionat.

Politistul proxenet, Alin Patrichi

p1_04_b14218149a

Doi agenti de la Ordine Publicã din IPJ si trei subofiteri de la Jandarmi (un sef de grupã si doi subordonati) au dat declaratii la DIICOT în cazul filierei de prostitutie pusã la cale de fostul agent de politie Alin Remus Patrichi.

politist_vaslui

Conform unor surse judiciare, conducerea IPJ a fost informatã cu privire la politistii care au fost implicati în reteaua de prostituate coordonatã de Patrichi, fiind vorba de doi agenti de la Politia Municipiului Vaslui, care au fost interceptati în timp ce discutau diverse “tranzactii” cu fetele din reteaua fostului politist.

politist-proxenet

În anchetã a apãrut si numele unui ofiter superior din IPJ.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img