spot_img
21.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăDezvaluiriDezvăluiri explozive despre proaspătul șef al Comisiei SIE

Dezvăluiri explozive despre proaspătul șef al Comisiei SIE

-

Liviu Dragnea l-a remarcat pe posibilul șef al Comisiei SIE la nenumăratele orgii vânătorești la care au participat împreună.Totuși, un ins atât de șantajabil, ca Mihai Weber, n-are ce căuta în fruntea Comisiei SIE, și cu atât mai puțin în postura de beneficiar al rapoartelor strict secrete emise de serviciul de spionaj al României, scrie Gorj News despre parlamentarul din județul lui Ponta ajuns șef al Comisiei SIE.
 Un ins care-a fost în stare să-i doneze fiului apartamentul din București, ca să primească peste un miliard, pentru chirie, de la Parlament.Weber s-a autoplagiat în cinci interpelări identice către miniștrii succesivi ai Transporturilor, doar ca să-și rezolve interesele personale. Weber a făcut cinci interpelări identice despre DN 67 B Tg Jiu – Drăgășani, cu eficiență zero, pentru că pe drumul respectiv nu s-a mișcat niciun pai. În schimb, și-a angajat fiul la Ministerul Transporturilor și soția la Autoritatea Rutieră Gorj.În 2012 și-a cumpărat loc de deputat de la Ponta. Inexistent pentru județ, timp de 4 ani, înainte de alegerile din 11 decembrie 2016 nu l-au mai susținut nici colegii din PSD Gorj, care l-au plasat pe un loc neeligibil. Instantaneu, Weber a dat fuga-fuguța la tovarășul lui de orgii vânătorești, Liviu Dragnea, care a rupt lista votată în interiorul PSD Gorj și l-a pus pe Weber pe locul 2, imediat după Ponta, pe lista pentru Camera Deputaților, mai scrie presa locală.
- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...