spot_img
18.1 C
București
luni, mai 23, 2022
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN DOSARUL LUI GHIȚĂ: Turnat de un om al serviciiilor secrete

BOMBĂ ÎN DOSARUL LUI GHIȚĂ: Turnat de un om al serviciiilor secrete

-

Printre firmele cărora Sebastian Ghiţă le-a cerut bani în schimbul intervenţiei pe lângă autorităţi publice pentru buna derulare a contractelor se numără UTI, care a câştigat licitaţia pentru dosarul electronic de sănătate, dar şi asocierea dintre Telekom România Communications (fosta Romtelecon) cu firmele Bull România, Expert One Research, Deloitte şi Insoft Development & Consulting, care au câştigat contractul ce are ca obiect ”Cadru Instituţional Modular de procesare a informaţiei vehiculate prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Mediu”. Numele acestor contracte apar în referatul cu propunere de arestare preventivă formulat de DNA în cel mai nou dosar în care Ghiţă este cercetat.

Firma UTI apare în denunțurile lui Ludovic Orban, Gheorghe Nichita dar și a altor politicieni.

Denunțurile au fost făcute de Tiberiu Urdăreanu, un apropiat al unei părți din serviciile secrete. Urdăreanu a fost inițial reținut de DNA, dar mai apoi a început să facă denunțuri.

CITIȚI ȘI:Lider UNPR, contracte cu statul de 65 milioane euro pe an

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...