spot_img
9.8 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăDezvaluiriDezvăluiri BOMBĂ din Bulgaria: Bani din organizațiile lui Soros din România în...

Dezvăluiri BOMBĂ din Bulgaria: Bani din organizațiile lui Soros din România în conturile indepentiștilor catalani

-

Zilele trecute a aparut un articol semnat de Nikolay Ivanov in revista ’’A-specto’’, cea mai importanta publicatie de geopolitica si analize regionale ce este transmisa tuturor factorilor de decizie din Bulgaria. Articolul este o analiza despre influenta lui George Soros in Europa.

TRADUCEREA ARTICOLULUI:

- Advertisement -

”Dovezi ale celor menționate mai sus sunt numeroasele și șocantele dezvăluiri, din ultimele luni, ale unora care au făcut parte din acest mecanism. Unul dintre aceștia este colonelul Daniel Dragomir, fostul șef al Direcției antiteroriste din SRI. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în fața comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. În ultimele săptămâni, Dragomir a dezvăluit mai multe elemente importante, oferind documente clasificate ce dovedesc instituirea unui mecanism de control al sistemului judiciar, al mass-mediei și al afacerilor prin șantaj politic și extorcare. Personal,  Laura Kovesi și General Dumbrava / Șeful Departamentului Juridic al SRI / au decis cine să inițieze un dosar și ce instanță urmează să pronunțe sentința pentru a obține rezultatul dorit. Potrivit lui Dragomir, aceste decizii au fost luate sub influența unui stat străin “dincolo de ocean”, fiind decizii prestabilite și în dezacord cu statul de drept.”

- Advertisement -

“Salvatorul” Europei

În 2014, miliardarul american și speculatorul financiar George Soros (născut  György Shorosh în Budapesta) a declarat Rusia o amenințare majoră pentru Uniunea Europeană.

Doi ani mai târziu, în iunie 2016, Soros a prezis prăbușirea UE după eventuala ieșire a Marii Britanii, spunând că procesul este ireversibil.

Cu doar câteva luni în urmă, la 1 iunie 2017, la Bruxelles, George Soros a avut întrevederi cu un număr de comisari europeni, inclusiv șeful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, împărtășind ideile sale pentru o Uniune Europeană “mai unificată” și a cerut dialog cu Rusia.

Din aceste trei scurte povestiri, s-ar putea crede că cineva suferă de schizofrenie paranoidă, sau poate că sunt doar părți ale unui puzzle mult mai complex decât harta Europei, menite să o distrugă…

În ultimii ani, fundațiile și organizațiile conectate și finanțate de George Soros sunt responsabile de destabilizarea unui număr de țări europene, iar acest lucru devine din ce în ce mai evident. Ultimul exemplu de astfel de interferențăeste ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni în Comunitatea Autonomă Spaniolă din Catalonia. Există o serie de fapte care duc la legături între liderii catalani și organizațiile finanțate de Soros. Imediat înainte de referendumul privind independența, sume considerabile de bani au fost transferate în capitala catalană de către organizațiile din Europa controlate de lobbyistul american.

Fostul lider catalan Arthur Mas creează legătura “caldă” între separatiștii catalani și George Soros, căutând sprijin din partea lui pentru crearea unui lobby politic și economic pentru realizarea intențiilor sale separatiste. Organizația “Diplomatul Independent”, fondată de fostul diplomat britanic Carne Ross și finanțată de lobbyistul american, a fost implicată direct în luptele pentru independența unui număr de țări nou înființate, inclusiv Kosovo, părți din Somalia, Sahara de Est. Cea mai recentă inițiativă a organizației este de a ajuta regiunea spaniolă din Catalonia în lupta pentru independență. Activitatea “Diplomatului Independent” urmărește crearea condițiilor favorabile pentru realizarea intențiilor separatiste, utilizând contactele sale internaționale pentru a crea un lobby la ONU și Comisia Europeană, consultări, publicații într-o serie de medii influente și manipularea opiniei publice. Din 2013, organizația lui Soros a ajutat “fracțiunea moderată” a rebelilor sirieni.

În ultimii doi ani, “Diplomatul Independent” a primit 1,6 milioane de euro de la autoritățile catalane pentru “serviciile sale de consultanță”.

 

În 2016, actualul lider catalan, l-a angajat pe sociologul sorosist, Jeremy Rifkin, drept consilier al afacerilor sale publice. Pentru serviciile sale, Rifkin primește o taxă de peste 50.000 de euro.

Unul dintre cei mai apropiați asociați ai lui Soros în Catalonia este directorul regional al Fundației pentru o Societate Deschisă, Jordi Vaquer. Vaquer este fostul director al celui mai influent think tank din Europa – “Centrul de Studii Internaționale” din Barcelona. Această organizație primește prin Societatea Deschisă o sumă substanțială de bani pentru a impune în Spania idei separatist în ultimii ani.

Fundația George Soros “Inițiativa pentru Europa” din 2014 finanțează în mod direct o serie de organizații catalane care se luptă pentru independența regiunii. O parte din sumele transferate de către Fundație sunt către Consiliul de Diplomație Publică din Catalonia și Centrul pentru Studii Internaționale din Barcelona.

Este puțin cunoscut faptul că lobbyistul american are o condamnare cu executare pentru speculații financiare pronunțată în 2005 de Curtea de Apel din Paris. În cele din urmă, Soros a fost obligat să plătească o amendă de 940 507 de euro. La 6 octombrie 2011, Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg a respins recursul împotriva Franței ca neîntemeiat.

Imediat înainte de referendumul privind independența din Catalonia, care a avut loc la data de 01.10.2017, fundațiile române asociate cu Soros au primit sume importante de bani, dintre care unele au fost transferate către organizațiile catalane înrudite.

Un exemplu șocant de implicare a lui Soros în politicile țărilor europene prin intermediul organizațiilor sale, este și România. Recent, un apropiat al lobbyistului român, Razvan Codru Vrabie, a cerut public guvernului român să accepte în ultimii ani 1 200 000 de imigranți musulmani în casele emigranților români. Vrabe este un colaborator și manager al unui număr de ONG-uri din România finanțate de George Soros. Această cerere nebună se referă la o țară în care confesorii islamici sunt acum o parte minoră a populației. De fapt, politica islamizării din Balcani în ultimii treizeci de ani, cât și din întreaga Europă, este destul de familiară lobbyiștilor americani. De la începutul anilor 1990, sute de milioane de dolari au fost investiți în Balcani din Arabia Saudită, nu fără ajutorul organizațiilor afiliate lui Soros, pentru a “ajuta” minoritățile religioase. În ultimii ani, rezultatele acestui “sprijin” au devenit din ce în ce mai vizibile în Europa …

Nu este întâmplător faptul că vocile pentru independența raioanelor din Italia, Franța și alte țări europene sunt acum în creștere. Aceste intenții serioase de a rupe o Europă unită, ca urmare a intervenției organizațiilor lui Soros, au devenit o condiție prealabilă pentru ca șase congresmeni americani să inițieze o investigație împotriva lui George Soros cu privire la implicarea sa ilegală în politica mai multor țări europene. Acțiunile lobbyistului devin o problemă serioasă pentru politica externă a SUA. Ca rezultat al investigației în curs de desfășurare împotriva lui, Soros și-a transferat recent averea personală de aproximativ 18 miliarde de dolari Fundației pentru o Societate Deschisă, din cauza temerilor de a se începe o procedură penală în Statele Unite.

Problemele lobbyistului se reflectă, de asemenea, serios asupra înalților oficiali din România care au făcut recent încercări disperate de a se distanța de propriile lor acțiuni ilegale săvîrșite prin presiunea exercitată de aceștia de-a lungul anilor.

Ca rezultat al acestei “politici” în ultimii zece ani, puterea politică din România și-a pierdut controlul asupra instituțiilor statului. Structurile paralele construite în principalele ministere și birouri guvernamentale controlate de câțiva oameni au reușit să preia controlul, dincolo de autoritatea oficială. Aceiași oameni acționează sub influența intereselor străine, inclusiv a lui Soros, cât și pe cont propriu.

Toate acestea au devenit posibile după ce generalul Florian Coldea, fost director al Serviciului Român de Informații (SRI) și Laura Kovesi, șefa Agenției Naționale Anticorupție (DNA), au reușit să preia cele mai importante două autorități represive din țară. Ambii au reușit să-și elimine toți adversarii în ultimii ani, folosind SRI și DNA, prin dosare contrafacute, manipulări și denunțuri mincinoase, prin controlul sistemului judiciar. Rezultatele “activității” statului parallel sunt: economia ruinată, sute de condamnați fără probe, zeci de mii de cazuri în curs, capturarea economiei românești de interese corporatiste străine, spălarea a sute de milioane de euro.

Dovezi ale celor menționate mai sus sunt numeroasele și șocantele dezvăluiri, din ultimele luni, ale unora care au făcut parte din acest mecanism. Unul dintre aceștia este colonelul Daniel Dragomir, fostul șef al Direcției antiteroriste din SRI. Recent a făcut o serie de dezvăluiri în fața comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. În ultimele săptămâni, Dragomir a dezvăluit mai multe elemente importante, oferind documente clasificate ce dovedesc instituirea unui mecanism de control al sistemului judiciar, al mass-mediei și al afacerilor prin șantaj politic și extorcare. Personal,  Laura Kovesi și General Dumbrava / Șeful Departamentului Juridic al SRI / au decis cine să inițieze un dosar și ce instanță urmează să pronunțe sentința pentru a obține rezultatul dorit. Potrivit lui Dragomir, aceste decizii au fost luate sub influența unui stat străin “dincolo de ocean”, fiind decizii prestabilite și în dezacord cu statul de drept.

Un alt aspect îngrijorător legat de independența sistemului judiciar românesc este acela că, în orice încercare a guvernului de a modifica Codul penal român, ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, vizitează personal ministrul justiției și impune acestuia interesele cercurilor economice și politice pe care le protejează ,cu intenția de a opri guvernul de la a face schimbări importante în sistemul judiciar. Cu doar câteva zile în urmă, în contradicție cu dosarele DNA împotriva liderului partidului de guvernământ PSD, Liviu Dragnea, parlamentul a blocat acordul de stat pentru cumpărarea de rachete patriot americane în valoare de patru miliarde de euro. În aceeași noapte, secretarul american Rex Tillerson a sosit la București. A doua zi, parlamentul a aprobat acordul blocat pentru rachetele americane …

Extrem de îngrijorător este faptul că șefa DNA, Kovesi, evident nu respectă legea și nici Constituția României, după ce a refuzat să se prezinte la audieri în fața unei comisii parlamentare special create pentru a investiga manipularea alegerilor prezidențiale din 2009 în România. După decizia Curții Constituționale din România, Kovesi trebuie să explice ce a făcut în cadrul unei întâlniri secrete într-o proprietate privată, alături de șefii SRI, politicieni și superiori ai guvernului și ce s-a negociat în noaptea alegerilor prezidențiale. Ca urmare a celor patru refuzuri de a participa la audieri și nerespectării deciziei Curții Constituționale, comisia parlamentară a adresat o cerere ministrului justiției de a demite procurorul Laura Kovesi în calitate de șef al DNA.

În ciuda numeroaselor scandaluri care o vizează pe Laura Kovesi, în ultimele luni, într-o încercare disperată de a-și lustrui imaginea, ea a fost invitată de către Rebecca Harms, deputat din partea Partidul Verde al Germaniei, să-și prezinte “succesele” în lupta împotriva corupției în România, în Parlamentul European. În spatele acestei initiative, este lobbyistul american George Soros, care o folosește pe Rebecca Harms. În locul rezultatului pozitiv dorit pentru Kovesi, evenimentul a provocat un scandal printre participanți și i-a luminat cu privire la “lupta” împotriva corupției în România care este, de fapt, o scenă pentru represiuni politice.

Lipsa unei politici europene convergente privind chestiunile cheie legate de integrarea comună a tuturor statelor membre ale UE, permite ca lobbyiști internaționali influenți, precum George Soros, să-și împingă ideile separatiste pentru a impune ostilitate economică și politică Europei. Două dintre țările cele mai afectate de interesele externe de lobby sunt Spania și România, care, evident, nu reușesc să facă acest lucru, iar pe de altă parte, UE rămâne extrem de pasivă, chiar critică față de ele. Dacă această pasivitate, inerție și dezbinare vor continua, cu siguranță în curând “Puzzle-ul numit UE” va fi dezasamblat și părțile sale vor fi pierdute iremediabil .

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img