spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăDezvaluiriVIDEO/DEZVĂLUIRI BOMBĂ DESPRE UN CANDIDAT LA PRIMĂRIE: Amântlic pe banii ANRP, soțul...

VIDEO/DEZVĂLUIRI BOMBĂ DESPRE UN CANDIDAT LA PRIMĂRIE: Amântlic pe banii ANRP, soțul încornorat e producătorul general al Antenelor

-

Tabloidul Cancan a publicat luni noaptea mai multe fotografii, dar și imagini video, cu candidatul ALDE la Primăria sectorului 1, fosta jurnalista Laura Chiriac. Acesta ar avea o relație extraconjugală cu Sergiu Diacomatu, acuzat în dosarul ANRP.

- Reclama -

13087825_1539964636306544_3486792606679516407_n

DEZVĂLUIRILE CANCAN:


Laura Chiriac n-a vorbit de prea multe ori despre căsnicia ei, dar atunci când a făcut-o a lăsat de înţeles că nimic n-ar putea să-i zdruncine legătura cu Octavian. ”Soţul meu mă aşteaptă mereu acasă, după emisiuni. Suntem căsătoriţi de foarte mult timp, din 2003”, mărturisea Laura cu câţiva ani în urmă. Iar, privit din afară, mariajul ei părea să-i confirme spusele. Zilele trecute însă, o informaţie anonimă ne-a venit pe celebra adresă de e-mail [email protected], iar ”expeditorul” ne indica faptul că doamna Chiriac-Basoc ar avea o relaţie adulterină. Despre identitatea (presupusului, la acea oră) amant ni s-a zis doar că ”veţi avea o mare surpriză când veţi afla identitatea lui!

Sâmbătă, pe 23 aprilie, paparazzii au filmat-o pe Laura Chiriac pe parcursul întregii zile. Nimic care să ne conducă spre un amantlâc. Dimpotrivă, în jurul prânzului, candidata vedetă TV (care apare negreşit, în fiecare seară la televizor) a luat masa la restaurant cu soţul ei, iar după-amiază au mers împreună până la Mănăstirea Caşin. Acolo, Octavian a pozat-o cu telefonul mobil pentru ca, ulterior, Laura să posteze fotografiile pe reţelele de socializare.

Laura s-a dus la întâlnirea cu amantul cu maşina... soţului!
Laura s-a dus la întâlnirea cu amantul cu maşina… soţului!

A doua zi, duminică 24 aprilie, doamna Chiriac-Basoc a plecat de acasă, din Pipera cu puţin după ora 12.00, cu maşina soţului ei, un Mercedes Benz CLA 250 4Matic. A trecut, mai întâi, prin studioul unei emisiuni TV, unde a intervenit în direct, apoi a ajuns la sediul ALDE de la Arcul de Triumf. ”Treaba la birou” s-a prelungit până aproape de ora 20.00, când Laura a urcat în maşină şi s-a dus către Hotelul Ramada din zona de nord a Bucureştilor. A parcat în faţă, moment în care un domn a întâmpinat-o. Au intrat amândoi în hotel, s-au aşezat la cafenea şi au comandat două ape plate. Discuţiile dintre ei au curs relaxat. Mai mult decât zâmbitoare, Laura a tresărit, la un moment dat, când domnul a mângâiat-o discret pe picior. Doar un gest, aţi spune!, insuficient să probeze o poveste de dragoste interzisă.

”Preludiul” dintre candidata ALDE şi fostul ”vice” de la ANRP a durat aproape două ore, în cafeneaua hotelului
”Preludiul” dintre candidata ALDE şi fostul ”vice” de la ANRP a durat aproape două ore, în cafeneaua hotelului

Cine e amantul

Înainte de ora 22.00, cei doi s-au ridicat de la masă, domnul a achitat nota şi s-au îndreptat spre maşini. În parcare, dialogul lor, amical până atunci, s-a transformat spontan într-un… sărut pasional. Laura Chiriac n-a schiţat niciun gest de opoziţie deşi era evident că fusese luată uşor prin surprindere de ”curajul” domnului. Instinctiv, ne-am gândit la pontul pe care-l primisem cu trei zile înainte pe adresa redacţiei. Caravasăzică, el era amantul, iar identitatea i-am aflat-o imediat: Sergiu Diacomatu (căsătorit şi el!), fost vicepreşedinte la ANRP, un personaj despre care scris pe larg în ultimii doi ani.

Deşi e căsătorită, doamna Chiriac-Basoc nu şi-a ascuns sentimentele faţă de Diacomatu
Deşi e căsătorită, doamna Chiriac-Basoc nu şi-a ascuns sentimentele faţă de Diacomatu

În faţa procurorilor DNA, Dorin Cocoş l-a indicat pe Diacomatu ca fiind omul căruia i-a plătit 400.000 de euro, ”la pungă”, ca să-l ajute în patru dosare de la Restituirea Proprietăţilor. Mai mult, Elena Udrea l-a caracterizat (culmea, chiar într-un interviu acordat în ianuarie 2015… Laurei Chiriac!) pe Sergiu Diacomatu ca fiind un mafiot care făcea o groază de ilegalităţi la ANRP. Beneficia însă – destănuia Udrea – de protecţia mai multor figuri importante din PDL şi PMP (printre care şi Teodor Baconschi sau Cristache Rădulescu), întrucât le împărţea bani acestora. ”Nu eu l-am adus în PMP. Eu l-am găsit acolo şi cred că amândoi ne-am şocat, eu ştiind despre cine e vorba, el la rândul lui ştiind că din cauza sesizărilor pe care eu le-am făcut la partid a fost retras de la ANRP!”, îi declara Udrea jurnalistei de atunci Laura Chiriac. De altfel, la sfârşitul anului trecut, Diacomatu (cel pentru care candidata –vedetă TV îşi riscă azi căsnicia) a şi fost reţinut de DNA într-unul dintre dosarele despăgubirilor ANRP. De toate aceste lucruri, Laura Chiriac nu e străină, iar CANCAN.ro va reveni cu noi date despre asta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img