spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeDEZASTRU LA VIITORUL: Hagi vinde tot ce poate şi taie costurile/ Echipa...

DEZASTRU LA VIITORUL: Hagi vinde tot ce poate şi taie costurile/ Echipa a doua desfiinţată

-

Desfiinţarea echipei secunde de la Viitorul Constanţa, oficializată miercuri, este numai ultimul episod dintr-o serie de evenimente care nu indică nimic bun pentru proiectul lui Gică Hagi. În numai trei luni, „Regele“ a trecut de la extaz la agonie şi, după ce a câştigat titlul, pare că se pregăteşte de o lichidare de stoc, se arată într-o analiză Pro Sport.

- Reclama -

După ce s-a certat cu finul său, Gigi Becali, şi s-a jurat că nu îi va mai vinde acestuia niciun jucător, Hagi i-a cedat acestuia cei mai buni oameni din echipa sa (Benzar, Nedelcu, Coman) contra unei sume totale de circa 4,7 milioane de euro. Alţi aproximativ 4 milioane de euro vin din drepturile TV cuvenite campioanei. La banii aceştia se adaugă sumele venite de la sponsorii celebri şi numeroşi ai clubului.

Cu toate acestea, sursele ProSport spun că Hagi are datorii foarte mari.

În mod absolut surprinzător, cu doar câteva zile înainte de startul Ligii 3, Viitorul a anunţat la FRF că desfiinţează echipa a doua! Hagi a motivat, pentru apropiaţi, că vrea să facă puţină curăţenie în lot. Cei mai buni jucători vor fi promovaţi la echipa mare, de unde urmează să fie concediaţi fotbaliştii cu contracte mari (la Hagi, vedetele au, spun sursele ProSport, maximum 5.000 de euro pe lună). Restul fotbaliştilor de la Viitorul II vor fi fie împrumutaţi, fie lăsaţi liberi.

Mai multe în Prosport

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...