spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizeDeutsche Welle: Un număr semnificativ de oligarhi ruși acționează în continuare fără...

Deutsche Welle: Un număr semnificativ de oligarhi ruși acționează în continuare fără restricții legale în întreaga lume. În plus, oligarhii ruși, ucraineni, georgieni și cei din R. Moldova sunt miliardari transfrontalieri

-

Sancțiunile drastice anunțate inițial de președintele american Joe Biden și de liderii europeni la adresa Rusiei nu au avut decât parțial efectul scontat. Concret, un număr semnificativ de oligarhi ruși acționează în continuare fără restricții legale în întreaga lume. În plus, oligarhii ruși, ucraineni, georgieni și cei din R. Moldova sunt miliardari transfrontalieri, care de multe ori nu fac obiectul unor sancțiuni în acord cu realitatea, spune într-un comentariu Deutsche Welle.

- Reclama -

Statele membre ale Uniunii Europene oferă un cec în alb Ucrainei și Republicii Moldova în situația în care UE întâmpină dificultăți majore din partea unor state membre, precum Ungaria sau Polonia.  Decizia va fi o piatră de încercare pe care blocul comunitar trebuie să și-o asume, mai spune DW.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img