Dețin o armă: Mesajele procurorului Portocală la miezul nopții

0
139

„Nu am făcut nici un denunț împotriva doamnei Kovesi, această informație este falsă. Nu înțeleg de ce domnul ministru Toader intră în acest joc și se lasă manipulat de oameni cercetați penal.”, a declarat miercuri noaptea la Realitatea Tv procurorul suspendat Mircea Negulescu zis Portocala.

“Dacă aș fi fost martor ascuns, aș putea să vă spun că domnul Toader a comis o ilegalitate pentru că mi-a dezvăluit identitatea. Toate acuzațiile sunt false. Nu am discutat niciodată despre probele admininstrate cu ai mei colegi și că aș fi vrut să paradesc pe cineva. Și repet, nu am amenințat niciodată cu arma pe nimeni. Chiar dacă dețin una”, a declarat Negulescu la Realitatea TV.

Bănuiesc că ținta nu sunt eu, ci doamna procuror-șef care nu mai doreşte ca lupta anti-corupție să continue așa cum este acum, a susținut Portocala, a mai spus acesta.

Procurorul Mircea Negulescu a intrat telefonic la Realitatea TV si, la finalul interventiei, a spus: „ma gandesc sa intru in politica”. Asta da stire…, a comentat pe Facebook Chris Terheș, președintele Coaliției romanilor din America împotriva corupției.