spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăAnalizeDetalii explozive din presupusa înregistrare de la DNA în dosarul Udrea

Detalii explozive din presupusa înregistrare de la DNA în dosarul Udrea

-

Elena Udrea s-a prezentat la Parchetul General unde a formulat o plangere penala privind posibile fapte de influentarea declaratiilor, cercetare abuziva si represiune nedreapta comise de seful Sectiei I DNA Gheorghe Popovici , seful Sectiei a II-a DNA Marius Bulancea, procuroarea Ana Dana si ofiterul de politie judiciara Liviu Mirea. Marius Bulancea si Ana Dana sunt  autorii rechizitoriului din dosarul „Gala Bute”.

- Advertisement -

Lumea Justiției dezvăluie detalii din plângere:

O prietena de-a sa a fost abordata de o persoana necunoscuta, care i-a transmis ca are ceva pentru Elena Udrea: „Am ceva pentru prietena domniei voastre. O inregistrare care ar putea sa o ajute mult. Despre domnia ei si despre doamna Bica. O inregistrare intre un magistrat de la DNA structura centrala, sectia I penala si un comisar sef atasat pe langa acelasi magistrat. Este pe suportul original. Este un dialog spumos si destul de interesant”. Ulterior, aceeasi prietena ar fi primit un alt mesaj in care i se dadeau mai multe detalii despre inregistrarea respectiva: „Este o inregistrare de aproximativ doua minute care contine o discutie intre gheorghe popovici primprocurorul sectiei I penale si comisarul Mirea Liviu ofiter judiciar atasat la dna structura centrala. In inregisrare se aude clar cum procurorul primeste un telefon de la procurorul Marius B. Dupa ce inchide telefonul acesta suna dupa comisarul Mirea, il cheama in birou si ii spune ca a fost sunat de catre Marius B si sa ia pe cineva de sus de la Ana din birou si sa stea cu el jos pana invata declaratia pe de rost. Sa il asculte ca la scoala. Si sa l tina jos in birou pentru ca trebuie sa apara avocatul lu panarama de U. (scuze ptr limbaj va spun exact ce se aude nu sunt vorbele mele). Si sa vina cu el sus la Ana dupa ce a invatat toata declaratia pe de rost si dupa ce vine avocatul. Si inca cateva minute de discutii care nu sunt de interes…. Vorbesc de serviciul tehnic sa se duca la serviciul tehnic sa faca copii la cd-uri cu niste declaratii….”.

Dupa acest moment, potrivit plangerii depuse de Elena Udrea, prietena sa a primit un fragment din inregistrarea in cauza, expeditorul precizand in acelasi timp ca va trimite la complexul rezidental Stejarii un telefon criptat. Ceea ce s-a si intamplat, telefonul ajungand la Elena Udrea, care insa sustine ca nu l-a putut deschide, nici cu parola trimisa de persoana cu care s-a dialogat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img