spot_img
21 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăJustitieDeputatul Nicolae Păun, eliberat din arest

Deputatul Nicolae Păun, eliberat din arest

-

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins definitiv, luni, cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv pentru deputatul Nicolae Păun, în dosarul în care acesta este urmărit penal pentru fapte de corupție în legătură cu derularea unor proiecte cu fonduri europene.

- Reclama -

Instanța supremă a respins o contestație a DNA și a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile (27 aprilie — 26 iunie).

Deputatul Nicolae Păun nu va fi pus imediat în libertate, ci la expirarea actualului mandat de arestare, respectiv pe data de 27 aprilie.

Nicolae Păun se află în arest preventiv din data de 27 februarie, el fiind pus sub acuzare în dosarul în care mai este cercetat și deputatul Mădălin Voicu, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care folosirea de documente false pentru obținerea de fonduri europene, spălare de bani, evaziune fiscală.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...