Deputatul Fantomas acuzat de deconturi fictive

0
105

Deputatul liberal clujean Adrian Oros decontează mii de euro de la bugetul Camerei Deputaților pe două cabinete parlamentare, din Cluj Napoca și Gherla care, de fapt, sunt sediile PNL, scrie Gazeta de Cluj.

Conform unei situații financiare a Camerei Deputaților, pentru luna decembrie 2018, deputatul clujean a decondat nu mai puțin de 54.761 lei cu titlu de bunuri și servicii, și 4.958 lei cu titlu de cheltuieli de personal. Asta în situația în care, potrivit unor surse, deputatul Oros nu are niciun angajat la cabinetul lui de deputat.

Întrebat de reporterii Gazeta de Cluj despre situația acestor deconturi, Adrian Oros a dat câteva explicații succinte și vagi, după care a închis telefonul.

”Am două cabinete, unul în Cluj Napoca, pe strada Eroilor nr 6 și altul în Gherla. Cel din Gherla este la sediul PNL, dar am făcut o extindere a spațiului și am închiriat spațiul de la PNL. Am angajați, cum să nu! dar nu vă spun numele lor”, a declarat Oros.

Rugat să dea detalii despre modul în care a decontat suma de peste 10.000 de euro pe luna decembrie, deputatul liberal Adrian Oros a închis telefonul fără să ofere nicio explicație.

Astfel, pentru anul trecut, deputatul Adrian Oros a decontat cu titlu de cheltui de personal și bunuri și servicii suma de 293.868 lei.