spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăAnalizeDeputata Horga: Tocmai am terminat dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat din...

Deputata Horga: Tocmai am terminat dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat din comisiile de buget, finanțe reunite. Am aprobat trei amendamente importante pentru Giurgiu și am reușit finanțarea a trei proiecte pentru locuitorii județului

-

Tocmai am terminat dezbaterile pe Legea Bugetului de Stat din comisiile de buget, finanțe reunite. Am aprobat trei amendamente importante pentru #Giurgiu și am reușit finanțarea a trei proiecte pentru locuitorii județului, afirmă pe Facebook deputata PNL de Giurgiu, Gabriela Horga.

CE MAI SUSȚINE GABRIELA HORGA:

Amendamentele pe care le-am depus la legea bugetului vizează realizarea unor proiecte necesare pentru modernizarea județului Giurgiu, astfel:

👉 Am solicitat suma de 800.000 de lei pentru proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a școlii din comuna #Colibași. Proiectul este în valoare de 10.848.365 de lei, din care finanțarea din fonduri europene este de 5.149.925 de lei, restul fiind contribuție proprie care nu se poate asigura integral de la bugetul local. Suplimentarea creditelor bugetare va asigura finalizarea acestui proiect, necesar pentru asigurarea unei educații de calitate și reducerii abandonului școlar.

👉 Am solicitat suma de 825.000 de lei pentru proiectul de reparare a drumului comunal DC 81, segmentele străzilor Linia Mică și Linia Mare, comuna #Vânătorii Mici. Proiectul este necesar pentru modernizarea și dezvoltarea infrastructurii comunale, astfel încât să se asigure circulația în interiorul comunei în condiții de siguranță și confort pentru locuitorii din zonă.

👉 De asemenea, am propus alocarea sumei de 625.000 de lei pentru drumurile comunale din comuna #Herăști.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img