spot_img
23.9 C
București
sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăAnalizeDeputata Horga: Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor trebuie să rezolve cât mai...

Deputata Horga: Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor trebuie să rezolve cât mai rapid creșterea salariilor profesorilor și pensiile speciale. Actualul ministru al Muncii este în funcție de un an și jumătate. A avut tot timpul din lume să propună soluții pentru salarizarea bugetarilor și pentru pensiile speciale

-

Cererile profesorilor sunt îndreptățite și spun asta și în calitate de profesor.Din acest motiv, Partidul Naţional Liberal a propus ca salariul unui profesor debutant să fie la nivelul salariului mediu pe economie. Există inclusiv un amendament în acest sens la legile educației depus la Senat, care poate fi votat.Creșterea salariilor, împreună cu îmbunătățirea selecției și, mai ales, a evaluării profesorilor, înseamnă îmbunătățirea actului educațional pentru copiii noștri.Este necesară rezolvarea cât mai rapidă atât a revendicărilor salariale, cât și a problemei pensiilor speciale. Ministerul Muncii și Ministerul Finanțelor trebuie sa rezolve cat mai rapid aceste doua probleme, afirmă pe Facebook deputata PNL de Giurgiu, Gabriela Horga.

- Reclama -

Actualul ministru al Muncii este în funcție de un an și jumătate. A avut tot timpul din lume să propună soluții pentru salarizarea bugetarilor și pentru pensiile speciale! PNL consideră prioritare problemele cetățenilor. Tocmai din acest motiv, PNL a cerut respectarea protocolului coaliției. Negocierile s-au prelungit tocmai din cauza incercărilor PSD de a ocoli prevederile protocolului. Dacă era aplicat protocolul, nu mai era nevoie de negocieri pe care să le suspendăm. Din păcate, liderii PSD au preferat discuții despre funcții, plecand de la o premisă incorectă, aceea că anumite persoane nu pot lipsi din guvern, mai spune Horga.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img