spot_img
29.1 C
București
joi, septembrie 21, 2023
AcasăPoliticaDeputat USR mânâncă din gunoaie, vine cu vesela de acasă în Parlament:...

Deputat USR mânâncă din gunoaie, vine cu vesela de acasă în Parlament: A CUMPĂRA APĂ ÎMBUTELIATĂ E UN VIOL

-

Deputatul USR de Cluj, Adrian Dohotaru, șochează prin afirmațiile făcute pe siteul USR Cluj.

- Reclama -

A mâncat din coșul de gunoi, nu bea apă îmbuteliată, vine cu vesela de acasă în Parlament. Dar nu numai. Zice că a vrut să bată un jurnalist. Se declară activist de stânga.

CITIȚI ȘI: EXPLOZIV/ Deputat USR, admirator al unei organizații teroriste comuniste

CÂTEVA EXEMPLE:

Când am ieșit din plen, am fost intrigat de cantitatea mare de PET-uri aruncate la coș. Așa că am luat decizia de a nu mai cumpăra PET-uri și să vin cu propriul flacon la lucru (dintr-acela clasic de alergare). Apă îmbuteliată nu îmi iau oricum de mult și mi se pare oricum un viol la adresa logicii a cumpăra apă în acest fel. Apoi, am decis să nu mai folosesc vesela de plastic cu care ești servit în parlament, de care sunt pline coșurile în jurul bufetelor, și să mi-o aduc pe cea de acasă.În coșul de gunoi, era și o pungă cu sărățele pe jumătate plină. Am luat-o din coș și am mâncat sărățelele. 

ÎMI VENEA SĂ ÎL POCNESC

Am ieșit cu o colegă la cafea. Un jurnalist cameraman a început să alerge după noi și să filmeze din mers, la un metru de colegă: tocurile, picioarele, fusta, fesele. Am fost atât de șocat încât pentru o fracțiune de secundă îmi venea să-l pocnesc.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img