spot_img
21.5 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăDezvaluiriDenunțătorul lui Dragnea recunoaște că s-a întâlnit cu liderul PSD acasă la...

Denunțătorul lui Dragnea recunoaște că s-a întâlnit cu liderul PSD acasă la el: E ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE. A FOST INFILTRAT ÎN PSD

-

Teodor Nițulescu, denunțătorul lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum, a recunoscut conform Liber în Teleorman că s-ar fi întâlnit anul trecut în septembrie cu acesta, la domiciliul liderului PSD.

- Reclama -

Nițulescu a spus și că s-a întâlnit cu Dragnea în luna septembrie, la el acasă și acolo Liviu Dragnea l-ar fi întrebat ce  a declarat procurorilor, dar i-ar fi mărturisit și că  „forțe soroșiste” ar fi pus la cale asasinarea lui, scrie ziarul din Teleorman.

- Advertisement -

„Dragnea a fost protejat de vechea conducere a DNA. Și asta s-a întâmplat până acum, până la ultimul procuror șef al instituției. Eu am proprietatea a ceea ce spun. Dragnea a fost infiltrat în PSD, pentru a spune lucruri care se întâmplau în cadrul partidului. Acesta este și motivul pentru care s-a bucurat de protecție. Până acum, cel puțin. Acum DNA face eforturi pentru a descâlci ițele acestei afaceri. Dar eforturile procurorilor nu sunt pe măsura dosarului Teldrum. Aici nu mai vorbim despre un grup infracțional organizat, ci despre o adevărată mafie politică. Dragnea este un om care deja este în slujba unor puteri străine. ”, a susținut Nițulescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img