spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăhighlightDemisii în PNL după înregistarea difuzată de FLUX 24 cu distonocalmul lui...

Demisii în PNL după înregistarea difuzată de FLUX 24 cu distonocalmul lui Tudor Barbu

-

Mai multe organizații PNL din Gorj au demisionat joi în urma publicării de către FLUX 24 a unei înregistrări audio cu senatorul Tudor Barbu, co-președinte PNL Gorj.

În aceea înregistrare Barbu afirma că dă distonocalm la pensionarii din Târgu Jiu care nu sunt de acord cu persoana desemnată drept candidat la Primăria localității.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ CU UN SENATOR PNL: Le dau distonocalm la pensionari

Organizaţiile PNL din Mătăsari şi Dragoteşti au trecut la ALDE, a anunţat Dian Popescu, co-președintele ALDE Gorj.  Inclusiv consilierii locali au părăsit PNL, scrie Pandurul.

UPDATE: Și câteva sute de membri din PNL Turceni au demisionat și au trecut la ALDE. Informaţia a fost confirmată de fostul primar liberal din Turceni, Ion Iordache, care a spus că este vorba de circa o sută de liberali care au spus că pleacă.

De asemenea, deputatul PNL de Gorj, Niculina Mocioi se va înscrie săptămâna viitoare în ALDE, mai spun surse din PNL Gorj.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...