spot_img
15.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasămareDECLARAȚII HALUCINANTE: Kovesi se încurcă în explicații în scandalul #Mossad/Șefa DNA confirmă...

DECLARAȚII HALUCINANTE: Kovesi se încurcă în explicații în scandalul #Mossad/Șefa DNA confirmă indirect că există informații COMPROMIȚĂTOARE: Nu știu ce au găsit, nici nu mă interesează ce au găsit

-

„Au fost date telefoane, insistent, catre membrii familiei mele si catre prieteni apropiati, timp de o zi si jumatate. Cei care au sunat au incercat sa afle date personale, cum ar fi adresa de e-mail”, a declarat Laura Codruta Kovesi in emisiunea „Dupa 20 de ani”, care va fi difuzata duminica, la PRO TV și din care Știrile Pro TV au difuzat câteva fragmente vineri seară.

Cea mai halucinantă declarație se referă la faptul că cei doi israelieni ar fi sunat la rudele sale să îi afle adresa de e-mail.

Kovesi nu afirmă explicit că israelienii NU aveau ce să găsească compromițător despre ea, ci sugerează că aceștia ar fi găsit ceva, dar NU o interesează CE au descoperit, ceea ce alimentează speculațiile din spațiul public…

CITIȚI ȘI:#KovesiMossad/ Europa Liberă: Film comunist de mâna a doua

Ea se contrazice în mai multe rânduri în fragmentele difuzate de PRO TV.

Mai mult contrazice și afirmațiile DIICOT care au dus la arestarea celor doi israelieni presupuși foști agenți MOSSAD.

După ce afirmă că cei doi israelieni ar fi sunat la rudele ei să afle adresa sa de e-mail ea afirmă că NU i s-ar fi spart căsuța electronică, dar că cei doi ar fi aflat ceva, dar nu precizează în ce fel.

Mai mult, ea neagă informațiile date de DIICOT că timp de o lună cei doi ar fi sunat la rudele sale și ar fi intrat în adrese de e-mail.

Acum ea afirmă că ar fi fost vorba doar de o zi și jumătate în care aceștia au acționat și că scopul era să afle adresa sa de e-mail.

Mai mult, DIICOT afirmase că e-mailul lui Kovesi ar fi fost penetrat, dar ea neagă și această informație-cheie care a dus la arestarea celor doi israelieni.

Kovesi: „Au fost telefoane insistente, repetate, dar nereusite. Pentru ca nimeni nu a intrat in dialog cu aceste persoane.
Stirile ProTV: „In limba romana, in alta limba? Erau persoane care vorbeau romaneste?
Kovesi:(PAUZĂ DE CÂTEVA SECUNDE)Nu pot sa spun acest amanunt.
Stirile ProTV: „Contul dvs, de mail a fost atacat in vreun fel?
Kovesi: „Nu„.

Laura Codruta Kovesi: „Nu stiu ce au gasit. Nici nu ma intereseaza ce au gasit. Probabil ca sunt persoane deranjate de anchetele noastre, deranjate ca DNA isi face treaba. Nu pot sa comentez despre cine a incercat sa ma intimideze.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...