spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriDECLARAŢIE HALUCINANTĂ A MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII: Morţii de la #Colectiv în media europeană

DECLARAŢIE HALUCINANTĂ A MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII: Morţii de la #Colectiv în media europeană

-

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută la Târgu Mureș, că, din punct de vedere statistic, supraviețuirea în cazul Colectiv s-a înscris în media europeană.

‘Acea analiză de supraviețuire a cazurilor raportată la gravitatea bolii a fost făcută de profesioniști (…) — dincolo de drama și tragedia deceselor și de faptul că nicio viață nu are măsură (…)—și ne arată că, din punct de vedere medical, supraviețuirea în România s-a înscris în media europeană a acestui moment. Asta pot să afirm oricât de dur ar suna sau lipsit de sentiment: din punct de vedere statistic, lucrurile se înscriu aici. Din nou, nu vreau să minimizez drama — și dacă îmi este permis, îmi exprim compasiunea față de fiecare pierdere din acel tragic eveniment — în momentul în care am preluat ministerul am preluat și pacienții și recuperarea. Au fost și sunt susținuți prin eforturile medicilor și prin toate măsurile pe care Guvernul Cioloș le-a luat pentru susținerea financiară a acestora’, a susținut ministrul Sănătății.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...