spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriDE UNDE A FOST RIDICATĂ ELENA UDREA DE DNA

DE UNDE A FOST RIDICATĂ ELENA UDREA DE DNA

-

Elena Udrea a fost ridicată joi dimineaţă de DNA dintr-un cartier rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, numit Stejarii, aflat în Băneasa.Mai apoi, la DNA, Udrea a aflat acuzaţiile şi a fost plasată sub control judiciar.
hartaudrea
În acest cartier, Udrea este vecină cu patronul Adevărul Holding, Cristian Burci, dar şi cu realizatorul tv, Rareş Bogdan. Chiria unui apartament în acest cartier exlusivist costă câteva mii de euro pe lună.
Cartierul aparţine omului de afaceri Ion Ţiriac.

DESCRIEREA LOCAŢIEI FĂCUTĂ PE SITEUL CARTIERULUI:
Clubul Rezidențial Stejarii

STUDREA

- Advertisement -

Situat în inima pădurii Băneasa, în vecinătatea Stejarii Country Club, Clubul Rezidenţial Stejarii dispune de 8 clădiri ce găzduiesc 285 de apartamente special concepute pentru un stil de viaţă specific unui resort de lux. Clubul Rezidențial Stejarii reprezintă mult mai mult decât o simplă soluție imobiliară. Aici vă puteți bucura de servicii și facilități premium în confortul și vecinătatea propriei locuințe.Echipa de Concierge şi serviciul Room Service asigură cel mai înalt grad de confort posibil pentru dumneavoastră şi familia dumneavoastră. Pentru nevoile cotidiene, punem la dispoziţia rezidenţilor, pe lângă un mini-market modern şi o patiserie bine aprovizionată, un restaurant ce oferă servicii de catering şi un meniu rafinat şi variat. Complexul poate găzdui întâlniri, conferinţe telefonice sau alte activităţi specifice într-un spaţiu special amenajat. Pentru cei mici, Stejarii include și serviciile Ioanid Preschool International Education, unde cursurile sunt susținute de profesori vorbitori nativi de limba engleză și sunt bazate pe un curriculum internațional.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img