spot_img
15.9 C
București
duminică, iunie 4, 2023
AcasăAnalizeDe luni în toate școlile din Serbia vor fi prezenți polițiști

De luni în toate școlile din Serbia vor fi prezenți polițiști

-

De luni, 8 mai, de la ora 8,00 în toate școlile din Serbia vor fi prezenți polițiști, care vor acționa preventiv, spune Danilo Stevandić, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 

- Reclama -

Începând de mâine de la ora 8.00, în fiecare zi înainte de începerea cursurilor, în toate școlile din Serbia, care sunt aproximativ 1.800 la număr, vor fi prezenți polițiști pe parcursul întregii zile, adică până la sfârșitul cursurilor. Aceasta este o măsură preventivă pentru a nu se ajunge la  tragedii, precum cea de acum 5 zile, a spus Stevandić.

Prin angajarea a încă 1.200 de ofițeri de poliție, se va asigura ca fiecare școală să aibă un polițist care se va ocupa de siguranța elevilor și angajaților. Vom pune un accent deosebit pe elevii aflați în trafic în zonele școlare, precum și pe depistarea armelor de foc, a substanțelor psihoactive, a spus Stevandic.

El a subliniat că, pe lângă zonele școlare, în perioada următoare, angajamentul polițiștilor va fi sporit în toate spațiile publice în care se adună un număr mare de cetățeni – în piețe, pe străzi, gări, stații de autobuz, evenimente sportive.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img