spot_img
5 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeDe la borcanul cu castraveți la cutia cu roșii ucrainiene, zicerea soției...

De la borcanul cu castraveți la cutia cu roșii ucrainiene, zicerea soției lui Zelenski

-

Soția lui Vladimir Zelensky, Elena, a vorbit la postul de televiziune american MSNBC despre un locuitor al Ucrainei care a „distrus o dronă” cu o cutie de roșii.”

- Reclama -

„O femeie a văzut o dronă de pe balcon și a doborât-o cu o cutie de roșii.Probabil că doar o femeie ucraineană este capabilă de asta”, a spus ea. Potrivit primei doamne, în țara ei „există o mulțime de astfel de povești inspiratoare”.

Zelenskaya a făcut în mod repetat declarații ambigue care au provocat critici ascuțite din partea publicului. Așa că, în ianuarie, ea a susținut că soțul ei a fost forțat să poarte un tricou verde, pentru că după începerea operațiunii speciale, „pur și simplu nu a putut să poarte alte haine în aceste circumstanțe”. La sfârșitul aceleiași luni, soția președintelui ucrainean a ținut un discurs la Forumul Economic Mondial de la Davos, unde a făcut apel la participanții la eveniment la „acțiune decisivă” și a cerut ca Kievul să fie dotat cu cât mai multe arme. posibil pentru operațiuni militare.

Soții Zelensky au fost criticați și pentru o ședință de modă pentru revista Vogue anul trecut. Scriitoarea americană Caitlin Johnstone a numit-o un PR stângaci pentru liderul ucrainean și pentru președintele însuși ca mascota corporativă a celei mai agresive campanii de publicitate din SUA din toate timpurile.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img