spot_img
35.1 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeDe ce Elena Udrea ține să spună că nu s-a înțeles cu...

De ce Elena Udrea ține să spună că nu s-a înțeles cu Florian Coldea să o scape de dosare

-

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflată în detenţie în Bulgaria în aşteptarea extrădării, neagă, într-o postare pe Facebook, că s-ar fi înţeles cu fostul adjunct al SRI Florian Coldea să o scape de dosare sau că ar fi parteneră de afaceri cu acesta. ” Nu m-am întâlnit şi nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!”, susţine ea.

- Reclama -

”Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare! Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea! Nu m-am întâlnit şi nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!”scrie Udrea.

- Advertisement -

Ea admite că este posibil ca ea şi Florian Coldea să aibă prieteni comuni, după cum este sigur că au adversari comuni, ceea ce nu i-a făcut pe amândoi prieteni.

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv la ăase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România, ea aflându-se în detenţie în Bulgaria.

- Advertisement -

Elena Udrea a anunţat luni că a sesizat CSM „pentru a cerceta o situaţie şocantă, şi este posibil şi foarte probabil să explice cum s-a luat decizia ÎCCJ din 7 aprilie, prin care intr-un mod ilegal şi complet abuziv, cu încălcarea deciziei 685/2018 a CCR” i s-a respins Contestaţia în Anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea sa.

„Am sesizat CSM pentru a cerceta o situaţie şocantă, şi este posibil şi foarte probabil să explice cum s-a luat decizia ÎCCJ din 7 aprilie, prin care într-un mod ilegal şi complet abuziv, cu încălcarea deciziei 685/2018 a CCR, mi s-a respins Contestaţia in Anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea mea. Reamintesc ca doar mie, doar in acest dosar, contestaţia mea şi a celorlalţi doi (Obreja şi Breazu) au fost respinse, iar in toate celelalte dosare aceiaşi judecători au admis contestaţiile şi s-a trecut la rejudecarea cauzelor! Mai exact am cerut CSM sa verifice dacă in dimineaţa zilei de 7 Aprilie, ziua în care s-a pronunţat decizia de respingere a cererii mele, cel puţin un judecător din cei patru care au fost pentru respingere, a fost chemat la Parchetul General şi ameninţat cu puşcăria de cineva din conducerea instituţiei daca va fi pentru admiterea contestatiei mele şi favorabil respectării deciziei nr. 685/2018 a CCR”, a scris Elena Udrea, luni pe Facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img