spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăDezvaluiriDe ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de...

De ce ascunde Dacian Cioloș apartenența sa la un grup finanțat de Soros și Microsoft și condus de un fost șef Bilderberg

-

Primul ministru Dacian Cioloş ascunde în biografia sa faptul că este membru al organizaţiei „FRIENDS OF EUROPE”, care este finanţată, între alţii, şi de miliardarul american George Soros, dar și de Microsoft, scrie cotidianul.ro.

- Reclama -

In nici una din biografiile sale nu exista vreo referință la apartenența la acest grup.

Grupul este condus de Étienne Davignon, până de curând șef al celebrului grup Bilderberg.

Iată prezentarea actualizată a lui Dacian Cioloş pe site-ul „FRIENDS OF EUROPE”:

Preşedintele grupului „FRIENDS OF EUROPE” este Étienne Davignon, un politician belgian extrem de influent, care a deţinut funcţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi a fost primul şef al Agenţiei Internaţionale pentru Energie. A deţinut pînă de curînd chiar preşedinţia Grupului Bilderberg. Iată şi pagina sa de pe site-ul „FRIENDS OF EUROPE”:

Grupul este finanţat şi de George Soros, preşedinte al „Open Society Institute”, alături de Steven Ballmer, care este CEO al Microsoft, aflăm tot de pe site-ul organizaţiei „FRIENDS OF EUROPE” :

 

În medalion, putem să citim despre Étienne Davignon: „Ainsi que président de Friends of Europe, un think tank influent. Président du comité de direction du groupe Bilderberg de 1998 à 2010”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...