De ce a divorțat Hagi? Din cauza unui bărbat- AFIRMAȚII ALE UNUI CANDIDAT LA ȘEFIA FRF/ Declarația lui Hagi

0
161

Sorin Răducanu (56 de ani), fost fotbalist la Dinamo și candidat la șefia FRF, a făcut o serie de afirmații controversate despre Gică Hagi, la emisiunea GSP LIVE, scrie Gazeta Sporturilor.

„Hagi era timid și cu bun simț. Astea sunt plusuri. Minusuri sunt mai multe. Dacă vă spun una, vă explodează laptopul! Era până în 1989, la Sinaia. Erau mai multe vile între hoteluri. La una dintre vile, erau în vacanța de iarnă Hagi, Belodedici, Balint, doctorul Amer «Dințarul» și Gigi Becali. M-am dus și eu și eram mai euforic, țipam pe acolo «La mulți ani!» și întrebam unde e Hagi. Ceilați au zis «În camera aia» și strigau «Nu intra!». Eu nu am ținut cont și am deschis ușa camerei , iar de sub plapumă se ițesc două capete, domnul Gică și domnul «Dințar». Eu le tot ziceam «La mulți ani!» , iar ei spuneau «Hai că vorbim, lasă-ne în pace! Mai vorbim».Înainte de prima soție, Hagi a stat 2-3 ani în casă cu un bărbat, Darius Handrea. De ce a divorțat Hagi de prima nevastă?! Din cauza lui Handrea!”, a declarat Sorin Răducanu.

„Dințarul” era porecla doctorului stomatolog Amer Al Mouzayen, un sirian venit în România pe vremea studenției, susține GSP.

UPDATE:  Gică Hagi a reacționat în urma afirmațiilor lui Răducanu printr-un comunicat postat la ora 13:30 pe site-ul oficial al Viitorului: 

„În urma emisiunii de pe GSP Live, din această dimineață, 13 noiembrie 2018, preluată ulterior și de cotidianul GSP, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

– Sunt trist și dezgustat de acest circ, de această comedie prezentată în această dimineață de un brand media din sportul românesc, un cotidian atât de important, cu o vechime de aproape 100 de ani.
– Este rușinos și totodată degradant nivelul la care s-a ajuns, de a se crea această mizerie cu singurul scop de a denigra !”.