Dănileț, Judecător pentru Proxeneți: Șarpele Nebunul și-a îmbrăcat mașina, un Rolls Royce Wraith, de 400.000 de euro, în piele de șarpe și catifea

0
780

Miercuri, magistrații Judecătoriei Dej au decis că Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (Coco) să mai stea în arest 30 de zile pentru proxenetism.Vineri, plin de amabilitate față de niște indivizi care și-au trimis soțiile și prietenele la ”produs” în țări străine, judecătorul Cristi Danileț, magistrat din cadrul Tribunalului Cluj a decis ca Pop Cosmin (Șarpele) și Pop Codin (Coco) să treacă în arest la domiciliu, scrie Ziar de Cluj.

Cosmin Pop zis Șarpele și-a îmbrăcat mașina, un Rolls Royce Wraith, de 400.000 de euro, în piele de șarpe și catifea.

Deşi figura în bancă ca şomer, la rubrica ocupaţii, rula sute de mii de euro.

Angajaţii băncii au avut suspiciuni cu privire la provenienţa banilor, astfel că au modificat rubrica din „şomer” în lucrător sezonier în afara ţării. Una dintre prostituate i-a povestit lui Pop că cei de la bacă au întrebat-o despre ratele la „maşinile Rolls Royce (maşina ţinută în parcarea subterană de la bloc pe un covor să nu se murdărească) şi Bentley.

Anchetatorii au demonstrat cu extrese de cont că din sumele provenite din prostituţie Cosmin Pop achita ratele la Rolls Royce: „Pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wraith îi aparţinea lui Cosmin Pop, dar ratele erau achitate cu banii obţinuţi de pe urma practicării prostituţiei de către numite pe P.C şi G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (n.red. soţul Biancăi Drăguşanu), în data de 14.08.2018, suma de 4.080 de euro, cu menţiunea Rolls Royce Wraith Dj 935. De asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6.12.2019, s-a transferat către S.C GMBH suma de 4.090 euro., reprezentând rată Rolls Royce Wraith Dj 935, iar în data de 22.09.2019, s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae”.

Conform publicaţiei Foaiatransilvana.ro, într-o convorbire, un alt acuzat, Codin Pop spunea: „Nu am nimic cu nimeni. De un un an am frecat-o pe zdreanţa aia mai demult, am dus-o la treabă, am făcut ceva bani, am luat pe banii ăia maşina, Bentley-ul de la Alex, mai trebuie să plătesc 40 mii la maşină. Şi multe altele. Am făcut pentru noi, dar nu m-am gândit şi nu mă gândesc la divorţ. Am băut şi nu am dormit la curve şi nici nu e acasă de aproape un an.”  

Din prostituţie, fetele obţineau în jur de 500-700 de euro pe noapte, însă cea mai mare parte a banilor ajungeau la proxeneţi. Dacă refuzau să îi plătească, riscau să fie bătute crunt.