spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinDandanaua OMV s-a făcut de râs în Poiana Brașov CONTROVERSA ZILEI DE...

Dandanaua OMV s-a făcut de râs în Poiana Brașov CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Știrea zilei este retragerea lui Virgil Popescu zis Dandana, încă ministrul Energiei, din cursa pentru funcția de prim vicepreședinte al PNL pentru strategii politice. Susținut de controversatul om de afaceri Gabriel Comănescu, ținut în funcție de OMV pentru că preia cu copy-paste tot ce vine de la Baumgarten (legea offshore), folosit de unii băieți cu ochi albaștri, Popescu Dandana este cel mai catastrofal ministru și putem explica într-un serial de 100 de episoade de ce.

- Advertisement -

În ultimele săptămâni Dandana și-a pus în mișcare presa pe care o stipendiază să îl dea „favorit” la alegerile din PNL. Omul care a îngropat românii în facturile de la gaze și electricitate avea gânduri de mărire în ciuda faptului că „realizările” sale guvernamentale și politice sunt cu minus. Pe ultima sută de metri s-a retras nu pentru „unitatea” partidului așa cum a clamat, ci pentru simplu fapt că nici măcar delegația lui de la Mehedinți nu îl vota.

Dan Motreanu, contracandidatul său și unul din cei mai apreciați liberali, a creat cele mai performante filiale din țară în timp ce la Mehedinți Dandana a luat cu greu notă de trecere doar cu ajutorul autocarelor aduse din Gorj și angajații de la ROMSILVA.

- Advertisement -

Întrebarea este cum mai poate rămâne ministru o catastrofă pe care nu dau doi lei nici colegii de partid. Din toate cercetările sociologice reiese că piatra de moară a liberalilor este acest Dandana căruia liberalii trebuie să îi dea urgent un șut în fund la propriu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img