spot_img
32.1 C
București
marți, august 9, 2022
AcasăSpecialDan Şova, reținut

Dan Şova, reținut

-

Dan Șova s-a prezentat joi în jurul orei 15.00 la sediul DNA, după ce Senatul a încuviințat cererea procurorilor de reținere și arestare preventivă a sa, într-un dosar în care este acuzat de trafic de influență.

- Reclama -

UPDATE: DNA l-a reținut pe Șova. Acesta a fost la Înalta Curte cu cererea de arestare preventivă.

La intrare în sediul DNA, Șova nu a dorit să dea declarații jurnaliștilor.

În acest dosar, judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins definitiv miercuri cererea DNA de arestare preventivă a lui Mihai Bălan.

Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă directorul general al CET Govora SA, Mihai Bălan, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...