spot_img
25.6 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriDan Andronic îl amenință cu dezvăluiri pe ”Sabin BOrcan”: Îl provoc pentru...

Dan Andronic îl amenință cu dezvăluiri pe ”Sabin BOrcan”: Îl provoc pentru a 30-a oară să își descopere diploma

-

Sărăcuțul (la intelect, nu la cașcaval) Sabin BOrcan se jură că n-a luat șpagă ca să publice niște anchete despre useristul Stelian Ion. Neluând în considerare străvechea zicală potrivit căreia chelul își pune mâna în cap, sunt de acord cu zbaterile sale: el primește de pomană, nu ia șpagă!, a scris pe facebook directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic.

- Reclama -

Promit să detaliez mâine, că prea l-am lăsat pe bișnițarul ăsta să se dea jurnalist de investigații. Dacă este atât de talentat îl provoc pentru a 30-a oară să își descopere diploma de absolvire a facultății de jurnalism, că doar se dă intelectual. BOrcane, ca să fiu cinstit nici 12 clase de liceu nu-s de lepădat. Măcar ai învățat să semnezi chitanțele când luai mormanul de la „coruptul” de Patriciu, apoi de la „pușcăriașul” de Adamescu. Chiar așa, doar nu crezi că ăia care-ți plătesc licența la Newsweek te consideră vreun Brunea Fox?, mai afirmă Andronic.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...