Dan Andronic după declarația lui Gabriel Oprea la A3: Cred că de-abia acum aţi înţeles ce înseamnă presiunea celor din ” Noi suntem Statul!”

0
136

Dan Andronic susţine că Laura Codruţa Kovesi a fost la Gabriel Oprea acasă în noaptea alegerilor din 2009, însoţiţă de adjunctul său de la PÎCCJ. După ce Gabriel Oprea a evitat să precizeze dacă şefa DNA a fost prezentă,Andronic a precizat că dacă acesta „vrea să spună adevărul ar trebui să o facă”.

„Laura Codruţa Kovesi a fost la Gabriel Oprea acasă în noaptea de 6-7 Decembrie 2009. Însoţită de adjunctul ei de la PG. Dacă Gabi Oprea spune că vrea să spună adevărul ar trebui să o facă. Supărările mele, cum le zice el, sunt şi ale lui. Sau cel puţin eu aşa am înţeles din ceea ce am vorbit. Dacă spune că vrea să spună adevărul ar trebui să o facă. În aceea casă nu am fost doar noi doi. Alături de Maior, Coldea, Dâncu au fost şi alte persoane. Vă daţi seama ce ar însemna ca nişte oameni să se rupă de cele din trecut şi să înceapă să vorbească? Cred că de-abia acum aţi înţeles ce înseamnă presiunea celor din ” Noi suntem Statul!” în condiţiile în care Oprea nu-i un fricos!”, a scris jurnalistul Dan Andronic pe pagina sa de Facebook.

Precizările au venit după ce Gabriel Oprea a refuzat să precizeze dacă în seara respectivă Laura Codruţa Kovesi a fost prezentă la locuinţa lui.

„Pe 6 dececembrie a fost o simplă cină. Noi am organizat ziua de sfânt a lui Neculai Onţanu, a fost o cină, ne-am uitat la televizor, am spus „La mulţi ani!”. V-am spus persoanele pe care eu le-am invitat, domnul Maior, domnul Dâncu, domnul Andronic, domnul Iordănescu şi domnul Onţanu. Eu, Gabi Oprea, pe acele persoane le-am invitat. A fost o înâlnire informală, a fost o cină, nu a fost nimic politic. Am servit masa şi ne-am uitat la televizor. Înţeleg că e o comisie, sunt prestări sub jurământ. Eu am invitat acele persoane. Eu îi înţeleg supărările lui Dan Andronic, şi eu am supărările mele dar trebuie să spun adevărul. Nu ştiu dacă merg la comisie dar nu am nimic de ascuns”, a spus Gabriel Oprea la Antena 3.

VIDEO INTERVENȚIA LUI GABRIEL OPREA LA ANTENA 3: