„Dacian Cioloș lucrează fără rușine pentru interesele Franței”

0
109

„Oameni noi în politică…” Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier cu sprijinul PSD și Alina Gorghiu „lider” al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminați din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consommé expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste, afirmă pe facebook Mihail Neamțu, candidat pentru Parlament din partea PMP.

CE MAI SUSȚINE MIHAIL NEAMTU:

Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis “Vulpea“, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne.

Ce a făcut domnul Cioloș pentru România, de când câștigă 7.000 de euro pe lună, ca europarlamentar? Niște poze și cam atât.

Desigur, domnul Cioloș are încă nucleul său dur de fanatici, dar și acesta se topește ca zăpada în aprilie. Dacă USR dorește să defileze cu el pe post de premier, eu zic să nu-i deranjăm.