spot_img
20 C
București
miercuri, mai 18, 2022
AcasăDezvaluiriDacian Cioloș luat la rost de un român la Londra: Ce i-am...

Dacian Cioloș luat la rost de un român la Londra: Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați

-

Președintele Plus+, Dacian Cioloș, s-a aflat zilele trecute la Londra, în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, unde s-a întâlnit cu românii din comunitate. A vizitat și un șantier din Wembley, unde lucrează foarte mulți români, unde a fost luat la rost pentru că ar fi contracte pentru fregate la preț dublu, scrie Gazeta Românească.

Un alt român care s-a fotografiat cu fostul premier pe șantierul din Wembley este Doru Mihalachi, originar din Bacău, ofițer în rezervă al Armatei Române. Doru Mihalachi este cetățean britanic și munceste la Londra din 2001. A postat o fotografie pe pagina sa de Facebook și l-am întrebat ce a discutat cu Dacian Cioloș. Doru Mihalachi spune l-a lăsat fără replică pe fostul premier.

«Ce i-am spus? Că a făcut contract pentru 4 fregate la preț dublu. Că a avut un ministru al fondurilor europene, Ghinea, numit și „ministrul zero”, iar banii noștri au ramas la dispoziția Comisiei Europene care i-a dat Germaniei pentru refugiați.I-am mai zis că acum condamnă legile justiției și emiterea OUG pe justiție, în schimb el, prin ministrul Prună, a dat OUG și a modificat cp si cpp, adica 178 de articole și nimeni nu a comentat… I-am spus că a venit prim ministru pe valul Colectiv și că eu, personal, nu am văzut realizarile lui. Eram tensionați amândoi. A evitat să răspundă. Era nervos că știu… L-am certat mai mult, dar bineînțeles că decent. Și i-am urat succes.», a declarat Doru Mihalachi pentru GR.

- Advertisment -

Must Read

Libertatea presei în Austria există doar pe hârtie: Hărțuire din partea...

0
În Indexul libertății presei realizat de Reporteri fără frontiere (RSF), Austria ocupă doar locul 31. Aceasta înseamnă o scădere de 14 locuri, scrie vienna.at.Austria se...