spot_img
4.2 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăAnalize"Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier...

„Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar!”

-

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu s-a lansat, joi, într-un atac la adresa liderului USR Dacian Cioloş, pe care l-a acuzat că se gudura pe trepte la Kiseleff ca să fie premier, că a încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar, şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar!

- Reclama -

”Dacian Cioloş A.K.A. colecţionar de rente şi pensii speciale! PSD a îngheţat toate salariile demnitarilor şi toate pensiile speciale! Tot noi am desfiinţat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deşi a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis! Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecţii pe Facebook de morală şi etică politică”, a scris Ciolacu, pe Facebook. 

Preşedintele PSD se lansează într-un atac la adresa liderului USR: ”Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneşti liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!”, a scris el.  Preşedintele PSD îl întreabă pe Cioloş: ”Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule!”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img