spot_img
30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022
AcasăAnalizeDacă Udrea l-ar fi ucis pe Bute, l-ar fi tranșat, prăjit și...

Dacă Udrea l-ar fi ucis pe Bute, l-ar fi tranșat, prăjit și mâncat la prânz procurorii nu ar fi cerut 21 de ani de închisoare

-

COMENTARIU DE CHRIS TERHEȘ, PREȘEDINTE COALIȚIEI ROMÂNILOR DIN SUA ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI (PRELUARE FACEBOOK)

- Reclama -

In dosarul „Gala Bute” DNA a cerut condamnarea Elenei Udrea la 21 de ani de inchisoare. Unii spun ca daca Udrea l-ar fi ucis pe Bute, l-ar fi transat, prajit si mancat la pranz procurorii nu ar fi cerut o asemenea pedeapsa. Intr-adevar, exista o astfel de situatie, unde un barbat a ucis si transat o femeie si i s-au dat 15 ani, a stat 10 in puscarie, a fost liberat conditionat si apoi a ucis din nou.

Sunt apoi altii care justifica durata de 21 de ani spunand ca prin faptele ei Udrea ar fi ucis. Ucis sperante, idealuri, destine, vieti. Ucis nu direct dar, printr-o interpretare contorsionata a legaturii cauza efect, prin ceea ce ar fi facut ea ar fi determinat moartea cuiva.

Interpretarea aceasta tine de teoria haosului si bataia aripii de fluture. Dupa teoria aceasta formarea unui uragan este conditionata de faptul ca un fluture indepartat ar fi batut sau nu din aripi in urma cu mai multe saptamani.

Dupa mintea cotropita de teoria haosului a acestora din urma, ar trebui sa se elimine toate infractiunile din Codul penal si sa ramana numai omorul. Pentru ca, dupa logica lor haotica, orice face cineva are ca efect undeva, candva, moartea unui om.

Solutia la indemana acestora ar fi sa se puna zabrele in jurul Romaniei si sa o transforme in puscarie, pentru ca toti romanii sunt deja criminali ori potential criminali.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...