spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăDezvaluiriCurtea de Apel Braşov, DEZVĂLUIRE EXPLOZIVĂ despre scandalul casei lui Iohannis obţinută...

Curtea de Apel Braşov, DEZVĂLUIRE EXPLOZIVĂ despre scandalul casei lui Iohannis obţinută cu acte false

-

Conform minutei Curţii de Apel Braşov de încheire a procesului prin care Klaus Werner Iohannis și Carmen Georgeta Iohannis au pierdut imobilul situat în Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 29,obţinut prin fals și uz de fals de la statul român, Primăria Sibiu a făcut recurs, contestând mandatul Ministerului Finanțelor Publice.

Este a doua casă pierdută în instanţă de familia Iohannis.

- Advertisement -

sibiuPrimăria Sibiu a acționat în favoarea fostului primar Iohannis, încercând să scoată din  proces Ministerul de Finanțe! Reiese din acest pasaj al soluției Curții de Apel Brașov: „Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov.”, scrie jurnalistul  Marius Albin MARINESCU care a declanşat acum peste un deceniu scandalul caselor familei Iohannis,  sibiu,justitiarul.ro.

CITIŢI ŞI:DOCUMENT BOMBĂ AL PRIMĂRIEI SIBIU ÎN SCANDALUL CASEI LUATĂ CU ACTE FALSE DE FAMILIA IOHANNIS

- Advertisement -

De altfel, Primăria Sibiu a acţionat în favoarea familiei Iohannis şi când acesta era primar, iar jurnalistul sibian spune că astfel actualul preşedinte s-ar face vinovat de abuz de serviciu.

casa-iohannis-balcescu-700x420Curtea de Apel a menţinut decizia Tribunalui Braşov care afirma: „În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial.

DOUĂ CASE PRIN FALS

02Marius Albin MARINESCU mai scrie: Ambele case (N. Bălcescu, nr. 29 și G-ral Magheru, nr. 35) au fost luate prin acelasi Certificat de moștenitor, anulat tot de instanțele de judecată brașovene ca fiind eliberat pe bază de documente false, în anul 2005, când s-a pierdut și primul imobil furat de escroci, cel situat în Sibiu pe strada G-ral Magheru, nr. 35! La imobilul aceasta, al doilea pierdut de escroci, situat pe strada N. Bălcescu la nr. 29, a trebuit să fie anulat și contractul de vânzare-cumpărare fiindcă, spre deosebire de prima casă pierdută în anul 2005 în instanță, unde apăreau ca proprietari întregul trio de escroci (Iohannis Carmen, Lăzurcă Georgeta și Baștea Ioan), aici figura ca proprietar în Certificatul de moștenitor doar escrocul Baștea, complicele sotilor Iohannis. Acesta a vandut fictiv, la un pret de dumping, jumătate din imobil colegei lui de Certificat de moștenitor fals, Carmen Iohannis, plus bărbatu-său, ca să regleze cota de 50 % cu care Ioan Baștea i-a atras în acest jaf imobiliar pe soții Iohannis și pe mama-soacră a lui dom’ președinte.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img