spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăJustitieCurtea de Apel a declarat falimentul Realitatea TV: Gușă acuză Statul Paralel

Curtea de Apel a declarat falimentul Realitatea TV: Gușă acuză Statul Paralel

-

Curtea de Apel București a declarat, luni seara, falimentul societății Realitatea Media.  Decizia instanţei e irevocabilă.

„Veste șoc! Domnul Dragea și cei din statul paralel și-au văzut visul cu ochii. În această sară, în urmă cu o oră, au obținut o decizie de intrare în faliment a Realitate Media. În acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea a reușit să obțină acest lucru în instanță. Noi tot speram că instanța să nu ne dea această decizie”.

- Advertisement -

„Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, despre care tot vorbesc de atâtea luni și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, în urma cu o oraă, să obțină o decizie la cerearea ANAF, definitivă, de intrare în faliment a Realitatea Media”.

„Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și Ponta, în acest moment, aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, au reușit să obțină decizia în instanță, care este una neașeptată pentru noi. Ne așteptam ca instanța să dea dreptate unui demers corect făcut de noi, și nu de a da satfisfacție unor oameni care batjocoresc statul român”.

- Advertisement -

„Filmul pe scurt este așa: noi am obținut un plan de reorganizare, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor, după ce ANAF-ul lui Dragnea refuzase celălalt plan prin care ne angajam să plătim total datoriile la stat. Printr-o decizie corectă, a fost aprobată celălalt plan, care ne dădea posibilitatea să plătim debitorii pe care îi avem, în condițiile în care toate cifrele de reducere de cheltuieli, personal, venituri, erau în regulă”, a spus consultantul Cozmin Gușă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img