Cum şi-a demascat Sorina Matei sursele SRI de sub o masă dintr-un restaurant

0
244

Sorina Matei şi-a demascat sursele din SRI care au fotografiat o întâlnire la un restaurant între Dan Andronic, patronul Evenimentului Zilei şi Capital, şi deputatul Sebastian Ghiţă. Ea a publicat două fotografii pe facebook care confirmă această ipoteză.

Andronic şi Ghiţă sunt fotografiaţi de sub una din mesele alăturate aşa cum se vede din poze, o practică a serviciilor secrete, dar jurnalista şi-a asumat publicarea fotografiilor chiar dacă ele indică implicarea unor posibili agenţi secreţi şi implicit o acţiune de tip Poliţie Politică.

mateiMai mult chiar dacă Sorina Matei sugerează că fotografiile sunt recente se observă că cei în cauză sunt îmbrăcaţi lejer de vară ceea ce nu mai e cazul de peste cel puţin o lună în Bucureşti.

matei2CITIŢI ŞI:DENUNȚUL ELENEI UDREA LA DNA: Sorina Matei, Coldea, Kovesi și șantajarea șefului Parchetului Militar din DNA

CITIŢI ŞI:UDREA aruncă o altă bombă: Sorina Matei plătită de Niro la ordinul lui Coldea

Sorina Matei scrie vitriolant: Sebastian Ghiţă = 5 urmăriri penale, 4 dosare penale, 2 trimiteri în judecată, 1 cerere de arestare/ numai fapte de corupţie, autodenunţat la parchet pentru comiterea altor fapte penale, sechestre pe avere, contracte pe banii publici cu serviciile speciale, instigator la violenţe publice, controlor legal al SRI, sub control judiciar. Candidat PRU.Dan Andronic= reţinut pentru constituirea de grup infracţional organizat, complicitate la trafic de influenţă în formă continuată, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, audiat în mai multe dosare penale. Prieten al lui Ghiţă şi al multor urmăriţi penal, consultant Adrian Năstase, C.Tăriceanu, T.Băsescu, V.Ponta ş.a.m.d. Candidat PMP.Alexandru Nanu= local Nuba. Alexandru Nanu, prieten al lui Sebastian Ghiță, menționat ordonanțe de extindere a urmăririi penale ca personaj care îi sprijinea pe Sebastian Ghiță, Vlad Cosma și interlopul Răzvan Alexe. Nanu este fiul primarului PSD din Cornu, care-l are ca cetăţean de onoare pe condamnatul Adrian Năstase, Cornel Nanu, primar succesiv la al 7-lea mandat peste comuna celebră, cu o avere plină de moșteniri și nu numai, vicepreședinte al PSD Prahova. Fiu- beizadea, Alexandru Nanu a fost președinte executiv al organizației TSD Prahova, prieten bun cu Vlad Cosma, cu Mircea Cosma, și era în decembrie 2014, la doar 25 de ani, angajat al Guvernului României, consilier personal al președintelui Autorității Naționale pentru Turism, din subordinea Ministerului Economiei, fiind în trecut chiar și director în cadrul ministerului Turismului. În timpul alegerilor prezidențiale din 2014, Alexandru Nanu a fost trimis la Chișinău pentru a se ocupa de campania candidatului PSD, Victor Ponta.

Despre Sorina Matei au făcut alegaţii sau referiri directe că ar fi colaborator al serviciilor secrete fostul preşedinte Traian Băsescu, dar şi Elena Udrea.

CITIŢI ŞI:NOI DEZVĂLUIRI ÎN SCANDALUL #SorinaMateiSRI: A fost angajată la B1 și RTV la cererea SRI

Sorina Matei a intrat într-un conflict public cu Băsescu, Udrea şi Ghiţă după ce a fost concediată mai întâi de la România TV şi apoi de la B1 Tv, asta după ce mai mulţi ani a fost o admiratoare înfocată a lui Traian Băsescu şi o colaboratoare cheie a lui Sebastian Ghiţă.

CITIŢI ŞI:Sorina Matei, odă pentru fostul șef al SRI: George Maior. Un om pentru o țară

CITIŢI ŞI:#SorinaMateiSRI: Gabriel Oprea, unul din susținătorii din umbră