spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeCum îi păcălește Clotilde pe cetățenii din S1

Cum îi păcălește Clotilde pe cetățenii din S1

-

Organizaţia PNL Sector 1 o acuză pe edilul Clotilde Armand că vrea să colecteze datele cetăţenilor în scop electoral, sub pretextul acordării de tichete de căldură. „Fără a avea o bază legală, fără a avea vreo hotărâre de Consiliu Local, Armand a lansat o platformă online în care, zice-se, locuitorii din Sectorul 1 trebuie să îşi introducă datele personale pentru a se înregistra într-o bază de date inventată de cei care se ocupă de imaginea primarului”, arată filiala liberală, într-un comunicat de presă.

- Reclama -

„În loc să răspundă cu subiect şi predicat acuzaţiilor de incompatibilitate ridicate de Agenţia Naţională de Integritate şi de Prefectura Capitalei, primarul Sectorului 1 vrea să mute atenţia publică de pe aceste probleme evidente, către o acţiune cu vădit iz electoral. Neavând temei legal pentru un asemenea demers, Armand colectează strict electoral datele personale ale cetăţenilor cu vârsta de minim 18 ani (cei cu drept de vot),  păcălindu-i că, odată înregistraţi, vor primi tichete de căldură”, arată un comunicat de presă al PNL Sector 1.

Filiala liberală precizează că ordinea juridică este alta întâi regulamentul şi proiectul trebuie să îndeplinească condiţiile de legalitate pentru a putea intra în dezbaterea Consiliului Local. Apoi se supune dezbaterii şi votului proiectul de hotărâre de Consiliu Local şi, dacă aceasta ar trece de Consiliul Local şi de verificarea legalităţii Prefecturii capitalei, abia atunci am putea vorbi despre aplicarea ei. Nu invers! Şi ce se întâmplă cu datele oamenilor dacă proiectul suferă modificări fundamentale între timp?”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img