Cum a picat un personaj pregătit informativ și contrainformativ ca Ghiță

0
144

de ADRIAN RADU, FOST OFIȚER SRI

1. In interiorul SRI se cunostea faptul ca, se negociaza cu Sebastian Ghita pentru a nu mai continua seria dezvaluirilor, doar pentru a o proteja pe Laura Codruta Kovei. Spatele facut lateral de Florian Coldea a fost facut de “ochii” lumii, el lucrand tot la (Nu numai la Academia de Informatii conform raspunsului primit de Petrisor Cana de la EVZ), ci are un birou la o locatie a SRI din padurea Baneasa (conform mai multor declaratii).

 2. Deci, se stia unde este Sebastian Ghita.

 3. DAN TAPALAGA a scris o aberatie conform careia, Sebastian Ghita s-ar afla in Serbia unde a avut o intalnire cu Dan Andronic (Tapalaga fiind un om al SISTEMULUI), fiind prima data cand s-a incercat compromiterea jurnalistului care incepuse dezvaluirea in EVZ. „STATUL SUNTEM NOI”

4. (RE)CONFIRMAREA DEZVALUIRILOR LUI DAN ANDRONIC de catre OPREA au scurtcircuitat SECURITATEA care conduce acum ROMANIA. (intre timp, Dan Andronic a fost pus sub acuzare, fiind a doua incercare de compromitere a jurnalistului pentru ca dezvaluirile sale sa nu aiba credibilitate).

 5. SISTEMUL, in disperare, a efectuat aceasta “COMBINATIE” ca sa  SA „IMPUSTE” DOI IEPURI. Sa il scoata pe TAPALAGA (

“Cred că l-au așteptat să ajungă la Belgrad ca să aibă o telenovelă completă și să nu-l lase pe Tapalagă să scrie despre cultură vreo șase luni…”- CUM BINE SCRIA AZI DAN ANDRONIC) si sa puna batista pe „tambal”, pe scandalul iscat de dezvaluirile jurnalistului care au devenit o bomba pentru sistem.

Este stilul SRI de a musamaliza un scandal cu un alt scandal, este combinatia SRI!

6. Sa fim seriosi, Sebastian Ghita se plimba prin toata Europa (Austria, Franta, Italia, etc) fara sa fie prins de aceste autoritati si este prin de autoritatile din Serbia? Credeti ca aceste autoritati sunt mai performante ca restul?

7. Sebastian Ghita nu este prost si avea pregatire informativa si contra-informativa. Deci, nu este prins in celelalte tari si vine sa se intalneasca cu fratele lui, chiar in Serbia sa fie prins, la o zi dupa ce scandalul dezvaluirilor lui Dan Andronic au luat amploare? 

Din rubrica: „sunt mai prost ca toată lumea”, azi Sebastian Ghita. Doar pentru ca alti fugari, mai slabi pregatiti (informativ), au rezistat ani de zile in …..exil”, cum bine scria pe facebook, Mr ® Florea Daniel.