spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriCum a inventat Kovesi un miliard de euro

Cum a inventat Kovesi un miliard de euro

-

În plin scandal al abuzurilor procurorilor DNA, PFA Kovesi și-a organizat cu jurnaliștii de casă și susținătorii externi un seminar ca să arunce praf în ochi: 1 miliard de euro. “Prejudiciile” DNA, expertizele umflate (a se vedea episodul Ploiești), terenurile de la ICA și Antene care zac în paragină sunt scoase ca praf în ochii românilor prin PR-ul de azi de 1 miliard de euro, se arată într-un comunicat al Inițiativei Civice România 3.0 condusă de fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

România 3.0 susține că :

Acest miliard inventat pentru rațiuni de publicitate esta aruncat pe piață pentru a justifica:
– Achitările, abuzurile și expertizele inventate,
– Mașina Audi A6, protecția și gărzile, protocolul, locuința de lux de la stat, fondurile de PR extern, deplasările și salariile lui Kovesi, sume lunare uriașe cheltuite pentru confortul șefei DNA,
– Bugetele imense ale DNA care cresc de la an la an.

Nu auzim însă nimic de miile de firme închise, de conturile și activitățile paralizate, de economia și administrația blocată, de sutele de mii de oameni trimiși în șomaj urmare a “suspiciunilor” DNA din ultimii ani. Încălcările drepturilor și libertățile cetățenilor nu pot fi justificate nici cu 1 miliard de seminarii, mai susține România 3.0.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img