spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăAnalizeCum a ajuns Gabriel Vlase la SIE: Eu am transmis numele Gabriel...

Cum a ajuns Gabriel Vlase la SIE: Eu am transmis numele Gabriel Vlase în mai multe locuri, convins fiind că va ajunge şi acest nume la urechile preşedintelui Iohannis şi anume să înţeleagă că trebuie să fie de la PSD şi de la PSD nimeni altcineva decât Gabriel Vlase

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu a avut o discuţie directă cu preşedintele Klaus Iohannis despre numirea lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE), dar a transmis acest nume „în mai multe locuri”, convins fiind că „va ajunge şi la urechile preşedintelui”.

„Eu public am spus în permanenţă că noi nu vom accepta decât o propunere de la PSD, e firesc, pentru că şeful SRI este PNL, a fost membru PNL important pus de Iohannis directorul SRI. Pentru echilibru, din partea PSD trebuia să fie un om (la şefia SIE – n.r.). Ca nume, eu am transmis numele Gabriel Vlase în mai multe locuri, convins fiind că va ajunge şi acest nume la urechile preşedintelui Iohannis şi anume să înţeleagă că trebuie să fie de la PSD şi de la PSD nimeni altcineva decât Gabriel Vlase. Eu o discuţie directă cu el nu am avut. Cu Klaus Iohannis ultima discuţie am avut-o când am fost cu doamna Dăncilă, a fost publică acea întâlnire, după desemnarea ca prim-ministru”, a spus Dragnea la Antena 3.

Dragnea a adăugat că a avut o relaţie foarte bună cu Gabriel Vlase, iar în campania din 2016, şi la alegerile locale şi la cele parlamentare, a fost cu el în permanenţă în toată ţara.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img