Cum a ajuns Dragnea agentul electoral al Dreptei CONTROVERSA ZILEI de Andrei Bădin

0
457

de Andrei Bădin

Reapariția publică a lui Liviu Dragnea dă gloanțe Dreptei care avea nevoie de un ”Diavol” în campania electorală. Livache zis și Flaușatul a fost extrem de ”util” la europarlamentarele de anul trecut.

Dreapta a câștigat alegerile atunci când a reușit să găsească un personaj negativ care să fie livrat poporului. La fel s-a întâmplat și în cazurile Iliescu, Năstase, Ponta, Dăncilă. La Geoană a fost mai complicat, dar acolo spa-ul Mogulului a făcut diferența. 

Acum Dragnea, mai ales după relansarea dosarului Tel Drum, devine o țintă perfectă de campanie, greu de crezut însă că va mai avea același efect. Dar tot mai bun decât nimic, mai ales că un personaj demonizat e bun să acopere gafele și tunurile guvernării galbene.

Din interviul de la Realitatea s-a înțeles că dorește mai multe apariții în spațiul public și că până acum nu i s-au permis. Dacă i se va ”permite” în continuare atunci știm tema de campanie pentru toamnă.

Probabil Dragnea a vrut să se implice în lupta internă din PSD și să îi dea public un mesaj de ”prietenie” lui Vasile Dâncu, care urmează să fie adus cu mandat în dosarul Belina.

Posibil și ca sătul de pușcărie să fii acceptat conștient rolul de a mai fi o dată o țință perfectă într-o campanie electorală.