spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeCULISELE OTRĂVIRII NEVESTEI ȘEFULUI SPIONAJULUI MILITAR UCRAINEAN/ Fostul consilier al viceministrului apărării...

CULISELE OTRĂVIRII NEVESTEI ȘEFULUI SPIONAJULUI MILITAR UCRAINEAN/ Fostul consilier al viceministrului apărării al SUA: Budanov poate conduce un complot al generalilor împotriva lui Zelenski

-

Kievul dă vina pe Rusia pentru tot – chiar și pentru existența ei, este ceva obișnuit, a răspuns secretarul de presă al președintelui rus, Dmitri Peskov, la declarațiile Kievului privind implicarea Moscovei în otrăvirea soției șefului serviciilor secrete ucrainene (GUR), Kirill Budanov, relatează RIA Novosti.

După cum a anunțat, în ajun, presa ucraineană, Marianna Budanova se află acum în spital și va fi curând externată. În organismul ei au fost găsite urme de metale grele, și anume arseniu și mercur. Potrivit relatărilor, s-a stabilit că mai mulți angajați ai Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei au fost otrăviți, dar starea de sănătate a celui mai important ofițer de informații al Ucrainei, Budanov, este în regulă.

- Advertisement -

Anterior, fostul consilier al viceministrului apărării al SUA, Stephen Bryan, a anunțat că șeful serviciilor secrete ucrainene, Kirill Budanov, reprezintă o amenințare reală pentru Vladimir Zelenski: el poate conduce un complot al generalilor împotriva lui, cu scopul de a încheia un tratat de pace cu Rusia.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img