Cu interdicție de a părăsi țara, Ponta l-a numit pe Berlusconi de Pitești șef al PSD Diaspora

0
1453

Deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu, cunoscut ca Berlusconi de Pitești, a fost numit preşedinte al PSD Diaspora, scrie Jurnalul de Argeș. Cătălin Rădulescu se află însă sub control judiciar, după ce, în urmă cu trei ani, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, iar una dintre măsurile ce i-au fost impuse din acel moment se referă la interdicţia de a părăsi ţara.

Rădulescu speră că așa va convinge instanța să îl lase să plece din țară„După cum ştiţi, alegerile din 2014 au demonstrat că majoritatea românilor au ales altfel decât ne-am fi dorit noi. Alegerea românilor trebuie respectată şi noi avem datoria să devenim mai credibili pentru a le demonstra tuturor că PSD merită încrederea lor. Voi analiza implicarea şi activitatea membrilor cu privire la campania electorală şi le mulţumesc celor care au stat zi de zi în sediul de campanie alături de mine şi au depus eforturi în vederea asigurării unei Diaspore unite”, a spus Rădulescu.

In 4 august 2011,  o tînără de 20 de ani l-a acuzat pe omul de afa­ceri Cătălin Rădulescu, patronul ei, că a încercat s-o violeze, să o su­­pună la diverse perversiuni se­xuale, într-un hotel de lux din Si­biu. Ziarul Ancheta sus­ţinea că, după ce fata a anunţat Po­liţia, oamenii legii l-au găsit pe afaceristul argeşean  dormind şi l-au dus direct la sediul Poliţiei Mu­nicipale Sibiu, unde s-a de­clan­şat ancheta. Acuzaţiile tine­rei erau tentativă de viol, se­ches­trare de persoane şi alte acte de violenţă, acuzaţii pe care Cătălin Rădulescu le-a negat.